~~Xxxx napisał(a):Ktoś napisał: ~~Wyborca napisał(a): Panu Haniszewskiemu już dziękujemy, na emeryturę czas już najwyższy, ja jestem za Panem Warchołem, udziela się, pomaga mieszkańcom, z radnych tylko on jest za ludźmi inni to pachołki Haniszewskiego, jak każe tak głosują, tego trzeciego kandydata to nawet nie znam, nigdy go nie widziałem ani o nim nie słyszałem. Wiec wybór jest prosty, Warchoł na wójta !
A cóż takiego Warchoł robi dla ludzi i w jaki sposób pomaga???
~~Pro obywatel napisał(a): Warchoł jedyne co potrafił robić to brać łapówki w policji. To jest zwykły oszust, chodziłem z nim do szkoły i inteligencją nie grzeszył
~~Koralowa Piwonia napisał(a): A gdzie P. Aleksander Wis w przeprowadzanej sondzie ????
~~Granatowa Forsycja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Koralowa Piwonia napisał(a): A gdzie P. Aleksander Wis w przeprowadzanej sondzie ????
Ten Pan z tego co wiem to mieszka i pracuje w Niemczech.
~~Jasnoniebieski Omieg napisał(a): Głosowałabym na p. Haniszewskiego, ale smutne jest to, ze razem z nim od 1990 r. Pracują te same Panie w urzędzie. Dopóki ten Pan nie odejdzie, nie będzie nowych miejsc pracy i „świeżej krwi” w gminie…