Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kto zostanie wójtem gminy Warta Bolesławiecka? - SONDA
~~Srebrzystoszara Robinia niezalogowany
13 lutego 2024r. o 15:32
~~Xxxx napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Wyborca napisał(a): Panu Haniszewskiemu już dziękujemy, na emeryturę czas już najwyższy, ja jestem za Panem Warchołem, udziela się, pomaga mieszkańcom, z radnych tylko on jest za ludźmi inni to pachołki Haniszewskiego, jak każe tak głosują, tego trzeciego kandydata to nawet nie znam, nigdy go nie widziałem ani o nim nie słyszałem. Wiec wybór jest prosty, Warchoł na wójta !

A cóż takiego Warchoł robi dla ludzi i w jaki sposób pomaga???

Dokładnie. To zwykły pozorant. Pewnie to on wymyślił ta sąde . Lubi takie lanse.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Koralowa Piwonia niezalogowany
13 lutego 2024r. o 16:23
A gdzie P. Aleksander Wis w przeprowadzanej sondzie ????
~~HN niezalogowany
13 lutego 2024r. o 16:29
~~Pro obywatel napisał(a): Warchoł jedyne co potrafił robić to brać łapówki w policji. To jest zwykły oszust, chodziłem z nim do szkoły i inteligencją nie grzeszył

A co zazdrosny byles o niego w szkole ?
Czlowieczku pomysl Co piszesz, sam łapówki dajesz że innych o tym osądzasz. Następne , Warchoł nie pracuje już w policji - jest emerytą.
~~Granatowa Forsycja niezalogowany
13 lutego 2024r. o 16:52
~~Koralowa Piwonia napisał(a): A gdzie P. Aleksander Wis w przeprowadzanej sondzie ????

Ten Pan z tego co wiem to mieszka i pracuje w Niemczech.
~~Płowobrunatny Rozchodnik niezalogowany
13 lutego 2024r. o 17:45
~~Granatowa Forsycja napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Koralowa Piwonia napisał(a): A gdzie P. Aleksander Wis w przeprowadzanej sondzie ????

Ten Pan z tego co wiem to mieszka i pracuje w Niemczech.

to niczego nie zmienia
~~Jasnoniebieski Omieg niezalogowany
13 lutego 2024r. o 18:03
Głosowałabym na p. Haniszewskiego, ale smutne jest to, ze razem z nim od 1990 r. Pracują te same Panie w urzędzie. Dopóki ten Pan nie odejdzie, nie będzie nowych miejsc pracy i „świeżej krwi” w gminie…
~~Malinowy Moszenki niezalogowany
13 lutego 2024r. o 18:19
~~Jasnoniebieski Omieg napisał(a): Głosowałabym na p. Haniszewskiego, ale smutne jest to, ze razem z nim od 1990 r. Pracują te same Panie w urzędzie. Dopóki ten Pan nie odejdzie, nie będzie nowych miejsc pracy i „świeżej krwi” w gminie…

Chyba dawno w urzędzie nie byłeś....
~~Rdzawa Niezapominajka niezalogowany
13 lutego 2024r. o 18:33
szanowni państwo pan Aleksander Wis to człowiek dojrzały do tego stanowiska wykształcony po kilku spotkaniach z nim postanowiłem o odaniu głosu na niego jest komunikatywny i nie stroni pomocy innym ludziom . bez rozgłosu
i bezinteresownie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.