~~Rdzawa Malina napisał(a):Ktoś napisał: ~~Elabela napisał(a): Dlaczego zmieniły się kolory w sondzie??? Wójt Haniszewski miał niebieski i prowadził a Warchoł pomarańczowy, coś tu śmierdzi. Po co ta sonda skoro to jakiś przekręt
Też to zauważyłem
~~Elabela napisał(a): Dlaczego zmieniły się kolory w sondzie??? Wójt Haniszewski miał niebieski i prowadził a Warchoł pomarańczowy, coś tu śmierdzi. Po co ta sonda skoro to jakiś przekręt
~~Yok napisał(a): Wójt powinien mieszkać w gminie. Haniszewski ty chyba mieszkasz w Bolesławcu.
~~Wyborca napisał(a): Panu Haniszewskiemu już dziękujemy, na emeryturę czas już najwyższy, ja jestem za Panem Warchołem, udziela się, pomaga mieszkańcom, z radnych tylko on jest za ludźmi inni to pachołki Haniszewskiego, jak każe tak głosują, tego trzeciego kandydata to nawet nie znam, nigdy go nie widziałem ani o nim nie słyszałem. Wiec wybór jest prosty, Warchoł na wójta !
~~Ktoś tam napisał(a): Ale nie prawda tu się dzieje najpierw wójt Haniszewski miał niebiskie a teraz niby ma czerwone ale kłamstwo że masakra szkoda nerwów