~~Marzena napisał(a): A kto niby jesy szefem Pana Dawida? Jak ktoś należy do partii nie znaczy że ma wszystko podyktowane z góry. Ludzie,to wybory samorządowe a nie parlamentarne. Wybierzmy kogos dla kogo Bolesławiec naprawdę jest ważny, kogoś kto nie boi się głośno mówić, kogoś kto ma wiedzę, doświadczenie i kulturę osobistą!!!
~~Złotozielona Roszpunka napisał(a): Marzenko bladego pojęcia nie masz jak działają partie..., Szefem pana Dawida jest szef koła PiS w mieście/ Szefem koła PiS w mieście jest szef koło PiS Województwa... Szefem kola PiS w województwie jest szef PiS - Kaczyński. To jest organizacja z odpowiednią hierarchią, a nie spontaniczne występy na plaży..... Żeby pan Dawid mógł w ogóle wystartować niezbędna była zgoda góry....... tak to działa i nic się nie zmieni nawet jeśli wygra. No chyba że zrobiłby jak roman i po wygraniu wyborów wypisał się z PiS.....
~~Wrzosowy Szafirek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rezedowy Goździk napisał(a): Dobry gospodarz ma w gospodarstwie porządek na swoim podwórku.. A tu niestety nie ma .Brud ,, klieci Humedu załatwiający się pod śmietnikiem ,parkowanie na trawnikach ,-to gospodarzowi nie przeszkadzało . A co dopiero jak zacznie rządzić miastem .
Szanowny Panie, to nie jest prywatne podwórko Pana Dawida. Jeżeli Pan był świadkiem takowych sytuacji, dlaczego nie zgłosił właścicielowi Chumedu lub jeżeli już się tak Pan czepia - bezpośrednio nie prosił o interwencję Pana Dawida? Jako dobry znajomy a zarazem sąsiad, wiem, że Pan Dawid nie ma czasu na siedzenie w oknie i wypatrywanie co kto robi na śmietniku. Słabe są tutaj komentarze tego typu, zabrakło najwidoczniej odwagi, aby patrząc prosto w oczy powiedzieć to co powyżej panu Sarbakowi.
No i zamiast pomoc panu radnemu ,to pogrąża go pan jeszcze bardziej ! Pan Radny parkując auto na śmieciach, rozbitych butelkach ,obok starej muszli klozetowej ,starej wersalki, czy umywalki ,nie widzi dziadostwa i bałaganu ? Ja mam mu iść i o tym powiedzieć ?? i On dopiero wtedy będzie interweniował?? . Jedyny śmietnik w Bolesławcu ,do którego śmieci przywozi połowa Bolesławca . Ale To nie przeszkadza radnemu.
~~Rezedowy Goździk napisał(a):Ktoś napisał: ~~Wrzosowy Szafirek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rezedowy Goździk napisał(a): Dobry gospodarz ma w gospodarstwie porządek na swoim podwórku.. A tu niestety nie ma .Brud ,, klieci Humedu załatwiający się pod śmietnikiem ,parkowanie na trawnikach ,-to gospodarzowi nie przeszkadzało . A co dopiero jak zacznie rządzić miastem .
Szanowny Panie, to nie jest prywatne podwórko Pana Dawida. Jeżeli Pan był świadkiem takowych sytuacji, dlaczego nie zgłosił właścicielowi Chumedu lub jeżeli już się tak Pan czepia - bezpośrednio nie prosił o interwencję Pana Dawida? Jako dobry znajomy a zarazem sąsiad, wiem, że Pan Dawid nie ma czasu na siedzenie w oknie i wypatrywanie co kto robi na śmietniku. Słabe są tutaj komentarze tego typu, zabrakło najwidoczniej odwagi, aby patrząc prosto w oczy powiedzieć to co powyżej panu Sarbakowi.
No i zamiast pomoc panu radnemu ,to pogrąża go pan jeszcze bardziej ! Pan Radny parkując auto na śmieciach, rozbitych butelkach ,obok starej muszli klozetowej ,starej wersalki, czy umywalki ,nie widzi dziadostwa i bałaganu ? Ja mam mu iść i o tym powiedzieć ?? i On dopiero wtedy będzie interweniował?? . Jedyny śmietnik w Bolesławcu ,do którego śmieci przywozi połowa Bolesławca . Ale To nie przeszkadza radnemu.
czlowieku nawet jak ktoś wywali wersalkę czy inny większy gabaryt to potem jest zabierany coo ci przeszkadza ze postoi przy śmietniku przez chwilee?
dawid przecież chodzil i załatwił w końcu mamy śmietnik zamykany a był bajzel kiedyś w srodku jak nie byl zamykany, pojawił się kolejny pojemnik na plastik ten duży a wiem że dawid interweniował żeby częściej przzjezdzali i zabierali śmieci to chociaż dali pojemnik dodatkowy.
smietniki niestety sa ogólnodostępne te na papier szkło i plastik kazdy ma tam prawo wyrzucac śmieci.
Idz do dawida jak masz jakis problem i pogadaj z nim w ctery oczy on akurat zawsze rozmawia i interweniuje wiec mniej odwage