~~Franijo napisał(a):Ktoś napisał: ~~Limonkowa Skalnica napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Franijo napisał(a): tak myślę.
Co robisz? XD
Skończyłem przerwę, a co?
No to wracaj na taśmę xD
~~Franijo napisał(a):Ktoś napisał: ~~Limonkowa Skalnica napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Franijo napisał(a): tak myślę.
Co robisz? XD
No na pewno, szczególnie w cenie paliwa i żywności, kwoty wolnej od podatku, nie budując CPK i elektrowni atomowej, i w zapowiedziach ministry klimatu, że jest duża szansa, że od czerwca ceny energii wzrosną o 200 %.
~~Limonkowa Smagliczka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Franijo napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Limonkowa Skalnica napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Franijo napisał(a): tak myślę.
Co robisz? XD
No na pewno, szczególnie w cenie paliwa i żywności, kwoty wolnej od podatku, nie budując CPK i elektrowni atomowej, i w zapowiedziach ministry klimatu, że jest duża szansa, że od czerwca ceny energii wzrosną o 200 %.
Wrócą czasy gdzie będziemy siedzieć w domach przy blasku świec popijając drinki i się kochając żeby wzrosła dzietność .
~~Starozłoty Kroplik napisał(a): Wrócą czasy gdzie będziemy siedzieć w domach przy blasku świec popijając drinki i się kochając żeby wzrosła dzietność .
~~Limonkowa Skalnica napisał(a): Jarosław Kaczyński, Zbigniew Ziobro, Beata Szydło i Maciej Wąsik staną przed Komisją Śledczą ds. Pegasusa.
Skończyło się PiSowskie Eldorado.
~~Limonkowa Skalnica napisał(a): Jarosław Kaczyński, Zbigniew Ziobro, Beata Szydło i Maciej Wąsik staną przed Komisją Śledczą ds. Pegasusa.
Skończyło się PiSowskie Eldorado.