Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Czy rząd Koalicji Obywatelskiej powołany przez Sejm spełnia oczekiwania Polaków?

~~Mlecznoróżowa Pysznogłówka niezalogowany
19 lutego 2024r. o 15:28
~~Franijo napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Limonkowa Skalnica napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Franijo napisał(a): tak myślę.

Co robisz? XD

Skończyłem przerwę, a co?

No to wracaj na taśmę xD
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Limonkowa Smagliczka niezalogowany
19 lutego 2024r. o 15:29
~~Franijo napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Limonkowa Skalnica napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Franijo napisał(a): tak myślę.

Co robisz? XD

No na pewno, szczególnie w cenie paliwa i żywności, kwoty wolnej od podatku, nie budując CPK i elektrowni atomowej, i w zapowiedziach ministry klimatu, że jest duża szansa, że od czerwca ceny energii wzrosną o 200 %.
~~Starozłoty Kroplik niezalogowany
19 lutego 2024r. o 15:33
~~Limonkowa Smagliczka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Franijo napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Limonkowa Skalnica napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Franijo napisał(a): tak myślę.

Co robisz? XD

No na pewno, szczególnie w cenie paliwa i żywności, kwoty wolnej od podatku, nie budując CPK i elektrowni atomowej, i w zapowiedziach ministry klimatu, że jest duża szansa, że od czerwca ceny energii wzrosną o 200 %.

Wrócą czasy gdzie będziemy siedzieć w domach przy blasku świec popijając drinki i się kochając żeby wzrosła dzietność .
~~Kanarkowy Kokornak niezalogowany
19 lutego 2024r. o 15:39
~~Starozłoty Kroplik napisał(a): Wrócą czasy gdzie będziemy siedzieć w domach przy blasku świec popijając drinki i się kochając żeby wzrosła dzietność .

Ty najwyżej będziesz marszczyć freda w blasku świec xD
~~Limonkowa Skalnica niezalogowany
19 lutego 2024r. o 15:45
Jarosław Kaczyński, Zbigniew Ziobro, Beata Szydło i Maciej Wąsik staną przed Komisją Śledczą ds. Pegasusa.

Skończyło się PiSowskie Eldorado.
~~Zbychu niezalogowany
19 lutego 2024r. o 15:47
~~Limonkowa Skalnica napisał(a): Jarosław Kaczyński, Zbigniew Ziobro, Beata Szydło i Maciej Wąsik staną przed Komisją Śledczą ds. Pegasusa.

Następną olimpiadę rząd czworga szykuje.
~~Limonkowa Smagliczka niezalogowany
19 lutego 2024r. o 15:51
~~Limonkowa Skalnica napisał(a): Jarosław Kaczyński, Zbigniew Ziobro, Beata Szydło i Maciej Wąsik staną przed Komisją Śledczą ds. Pegasusa.

No, bardzo się boją,
~~Robertmum niezalogowany
19 lutego 2024r. o 15:54
50% off Sale! CyberSpace 2040's, 5 In 1 Wardrobe Hanger Multi-functional Clothes Hangers, Cat Hair Brush With Water, Four Hole Omelette Pan, Microwave Egg-shaped Steamer, Large Capacity Travel Bag Fitness Gym, Multifunctional Electric Vegetable Slicer
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza