~~Kremowa Lawenda napisał(a): Od 35 lat w tej gminie ciągle ci sami. Zawód - kadydat na radnego. Zagłosujmy na nowych, młodych, na kobiety.
Ojciec mi opowiadał jak ci obecni samorządowcy i demokraci kiedyś machali partyjną książeczką PZPR. Oni zamiast na wybory powinni na pochód pierwszomajowy chodzić z flagą z sierpem i młotem.
~~Kremowa Lawenda napisał(a): Od 35 lat w tej gminie ciągle ci sami. Zawód - kadydat na radnego. Zagłosujmy na nowych, młodych, na kobiety.
Ojciec mi opowiadał jak ci obecni samorządowcy i demokraci kiedyś machali partyjną książeczką PZPR. Oni zamiast na wybory powinni na pochód pierwszomajowy chodzić z flagą z sierpem i młotem.
~~Karmazynowy Kaczeniec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kremowa Lawenda napisał(a): Od 35 lat w tej gminie ciągle ci sami. Zawód - kadydat na radnego. Zagłosujmy na nowych, młodych, na kobiety.
Dla przykładu spytaj Bezpartyjnego Czarka Przybylskiego gdzie schował na wszelki wypadek taką czerwoną książeczkę PZPR!
~~Żółtawa Niezapominajka napisał(a): My także życzymy wygranej Panu Królowi, z dwóch powodów:
- po pierwsze, jest inteligentniejszy od Kawki, a po drugie Kawka jest mniej inteligentny od Króla.
I tyle w temacie.
~~Kremowa Lawenda napisał(a):Ktoś napisał: ~~Karmazynowy Kaczeniec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kremowa Lawenda napisał(a): Od 35 lat w tej gminie ciągle ci sami. Zawód - kadydat na radnego. Zagłosujmy na nowych, młodych, na kobiety.
Dla przykładu spytaj Bezpartyjnego Czarka Przybylskiego gdzie schował na wszelki wypadek taką czerwoną książeczkę PZPR!
Zapytajmy naszych kandydatów na radnych i wóta czy byli członkami PZPR i jak się czują patrząc w lustro. Kto im każe startować, partia czy partyjni koledzy?
Po co pytać? Wszyscy znają te czerwone szczury. Po co kiedyś byli w PZPR? Dla władzy, układów i przywilejów. A dlaczego teraz startują? Dla tego samego, tylko teraz to dziadki przed siedemdziesiątką, które mam młodym chcą układać życie.
~~Janek napisał(a): Jak Krzysztof K. wygra zamiast gminy będzie Burdel;-)