Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Krzysztof Król kandydatem na wójta Gromadki
~~Mieszkaniec Gromadki niezalogowany
7 marca 2024r. o 22:56
~~Jadwiga napisał(a): Obaj kandydaci na wójta gminy Gromadka, to osoby bardzo pobożne. A jak to wygląda w rzeczywistości ?

Jak u większości, wszystko na pokaz, improwizacja i hipokryzja. ha ha
Składają ręce pod figurą a ......... mają za skórą.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~niezapominajka niezalogowany
8 marca 2024r. o 6:50
Gratulacje dla Borówek,świetlica ładna .Mamy nadzieję ,że nasze pieniądze z podatków nie poszły na marne.Gospodarz gminy na otwarciu świetlicy wypadł fatalnie,nawet nie przywitał naszego proboszcza ks.Darka.Ale już nie długo będziemy mieli nowe władze gminne z Krzysztofem na czele.
~~Ciemnoszary Jaskier niezalogowany
8 marca 2024r. o 7:31
U Kawki zawsze brakowało kultury a ksiądz mu bardzo przeszkadza.
~~Terakotowy Sumak niezalogowany
8 marca 2024r. o 9:22
~~Janek napisał(a): Jak Krzysztof K. wygra zamiast gminy będzie Burdel;-)

Teraz rozwiesza się i lansuje na całej Gromadce. Wstyd !
~~Teo niezalogowany
8 marca 2024r. o 9:51
~~niezapominajka napisał(a): Gratulacje dla Borówek,świetlica ładna .Mamy nadzieję ,że nasze pieniądze z podatków nie poszły na marne.Gospodarz gminy na otwarciu świetlicy wypadł fatalnie,nawet nie przywitał naszego proboszcza ks.Darka.Ale już nie długo będziemy mieli nowe władze gminne z Krzysztofem na czele.

Oglądałem to na "istotych pl", było tak średnio, niestety Rysiek mało się przygotował, szczerze mówiąc nie był przygotowany. Myślę, że wewnątrz wypadłoby lepiej.
Nie słyszałem wypowiedzi Króla, to nic na jego temat nie mogę powiedzieć.
Telewizja z Bolesławca znana mi jest z manipulacji, wycinania i manipulowania opinią, ale w tym przypadku myślę, że nie mieli podstaw do manipulacji.
~~Bladozielona Krokosmia niezalogowany
8 marca 2024r. o 11:22
~~niezapominajka napisał(a): Gratulacje dla Borówek,świetlica ładna .Mamy nadzieję ,że nasze pieniądze z podatków nie poszły na marne.Gospodarz gminy na otwarciu świetlicy wypadł fatalnie,nawet nie przywitał naszego proboszcza ks.Darka.Ale już nie długo będziemy mieli nowe władze gminne z Krzysztofem na czele.

He he,co z Wami ?? wymagacie od polityków z lewej strony kultury i przyzwoitości ?? niedorzeczność
~~Dmowski niezalogowany
8 marca 2024r. o 15:43
~~Kremowa Lawenda napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Karmazynowy Kaczeniec napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kremowa Lawenda napisał(a): Od 35 lat w tej gminie ciągle ci sami. Zawód - kadydat na radnego. Zagłosujmy na nowych, młodych, na kobiety.
Ojciec mi opowiadał jak ci obecni samorządowcy i demokraci kiedyś machali partyjną książeczką PZPR. Oni zamiast na wybory powinni na pochód pierwszomajowy chodzić z flagą z sierpem i młotem.

Dla przykładu spytaj Bezpartyjnego Czarka Przybylskiego gdzie schował na wszelki wypadek taką czerwoną książeczkę PZPR!
Zapytajmy naszych kandydatów na radnych i wóta czy byli członkami PZPR i jak się czują patrząc w lustro. Kto im każe startować, partia czy partyjni koledzy?

Gdyby żył Pan Jezus, na pewno wystąpiłby do PZPR, bo podobnie jak ta partia miał poglądy lewicowe. Kazał przecież bogatemu młodzieńcowi sprzedać majątek ,a pieniądze ze sprzedaży rozdać ubogim. Każdy twórca dzisiejszych dużych religii miał poglądy komunistyczne, lewicowe , a nie prawicowe . Większość ludzi na tym świecie to społeczność biedna. Działacze ZSL ,SD, PZPR mogą śmiało popatrzeć na siebie w lustro . Gorzej będzie z dzisiejszymi działaczami partyjnymi, a szczególnie z tymi co zmieniają partie dla własnego interesu. Popatrz na naszych kandydatów na wójta.
~~Herbaciany Szarłat niezalogowany
8 marca 2024r. o 16:36
Proszę się nie martwić. Kawka co wymyślili lub rozpoczeli inni już zrobił i więcej nie zrobi, bo czas na młodszych i nowe pomysły. PZPR czas pożegnać.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy
REKLAMAMrowka zaprasza