Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Krzysztof Król kandydatem na wójta Gromadki
~~und z córkami niezalogowany
11 marca 2024r. o 19:08
~~Gedeon napisał(a):
Ktoś napisał: ~~podatnik napisał(a): Obecni radni powiatowi nic nie zrobili w sprawach drogi powiatowej :w Pasterniku,nowy asfalt okazał się bublem,w Wierzbowej przekładka kostki brukowej okazała się fuszerką, rowy wzdłuż w/w drogi mocno zarośnięte ,poszły miliony i nikogo nie rozliczono!

Dlatego Niemcy do dziś powtarzają że, czego się Polak nie dotknie,to zawsze spintoli, he he i coś w tym jest

hałka przepraszamy
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kanarkowy Bambus niezalogowany
11 marca 2024r. o 20:07
~~Zazieleniała Kostrzewa napisał(a):
Ktoś napisał: ~~podatnik napisał(a): Obecni radni powiatowi nic nie zrobili w sprawach drogi powiatowej :w Pasterniku,nowy asfalt okazał się bublem,w Wierzbowej przekładka kostki brukowej okazała się fuszerką, rowy wzdłuż w/w drogi mocno zarośnięte ,poszły miliony i nikogo nie rozliczono!

A przewodniczącym Rady Powiatu był w tym czasie Kawka.

No własnie nie

~~Kanarkowy Bambus niezalogowany
11 marca 2024r. o 20:10
~~Franijo napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kasztanowatoczerwona Słonecznica napisał(a): Obawiam się że wszyscy tak tu krzyczą na Rysia jaki beeee, a ostatecznie i tak wygra on.
a później będzie na wsi: kto go wybrał, kto na niego głosował - no ja NIE

Wyborcy którzy głosują na Kawkę nie mają internetu.
Ode mnie Kawka głosu nie dostanie.
Na pytanie o nowe przedszkole zadane przez młodego mieszkańca Kawka odpowiedział: Daj mi 15 milionów to ja ci wybuduje nowe przedszkole.
Błazenada, gdyby młody miał 15 milionów to wybudowałby prywatne przedszkole w mieście i sam nim zarządzał, a nie czkał, że obecna dyrektor przyjmie mu podanie o przyjęcie dziecka do publicznego przedszkola. Oczywiście podanie po naleganiu przyjęła ale odpowiedź była, że nie ma miejsc.
Dlatego na takich błaznów nie zamierzam głosować.

Ale własnie takim postem pokazujesz ze błaznujesz. Pokazujesz że nie masz pojęcia o budżecie gminy i o tym jak takie inwestycje się finansuje. Zeby spełnić zachcianki każdej grupy społecznej to i miliard bedzie mało na taką gminę. A 15 baniek to u nas nawet nie ma takiego budzetu inwestycyjnego.
~~Zszarzały Rannik niezalogowany
11 marca 2024r. o 20:32
~~Kanarkowy Bambus napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zazieleniała Kostrzewa napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~podatnik napisał(a): Obecni radni powiatowi nic nie zrobili w sprawach drogi powiatowej :w Pasterniku,nowy asfalt okazał się bublem,w Wierzbowej przekładka kostki brukowej okazała się fuszerką, rowy wzdłuż w/w drogi mocno zarośnięte ,poszły miliony i nikogo nie rozliczono!

A przewodniczącym Rady Powiatu był w tym czasie Kawka.
No własnie nie

a przewodniczącym rady gminy jest i był w tym czasie Krzysztof Krol to chyba Ti niego zapytanie albo Darka na cmentarz.
~~Kamil niezalogowany
11 marca 2024r. o 20:35
Najlepsi są mieszkańcy Nowej Kuzni wybierają radnego który ma zamiar mieszkać w pasternik( buduje Dom) śmiech na sali ale ten król was tam dyma na tej wiosce;-)chyba głosują na Na niego ludzie z grupa
~~Zszarzały Rannik niezalogowany
11 marca 2024r. o 20:37
~~Kamil napisał(a): Najlepsi są mieszkańcy Nowej Kuzni wybierają radnego który ma zamiar mieszkać w pasternik( buduje Dom) śmiech na sali ale ten król was tam dyma na tej wiosce;-)chyba głosują na Na niego ludzie z grupa

Bo tam jest jak na Białorusi w Polsce bida itp i tak jak Wciśnie ciemnocie tak sluchaja...
~~Teo niezalogowany
11 marca 2024r. o 21:04
~~Kanarkowy Bambus napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Franijo napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kasztanowatoczerwona Słonecznica napisał(a): Obawiam się że wszyscy tak tu krzyczą na Rysia jaki beeee, a ostatecznie i tak wygra on.
a później będzie na wsi: kto go wybrał, kto na niego głosował - no ja NIE

Wyborcy którzy głosują na Kawkę nie mają internetu.
Ode mnie Kawka głosu nie dostanie.
Na pytanie o nowe przedszkole zadane przez młodego mieszkańca Kawka odpowiedział: Daj mi 15 milionów to ja ci wybuduje nowe przedszkole.
Błazenada, gdyby młody miał 15 milionów to wybudowałby prywatne przedszkole w mieście i sam nim zarządzał, a nie czkał, że obecna dyrektor przyjmie mu podanie o przyjęcie dziecka do publicznego przedszkola. Oczywiście podanie po naleganiu przyjęła ale odpowiedź była, że nie ma miejsc.
Dlatego na takich błaznów nie zamierzam głosować.

Ale własnie takim postem pokazujesz ze błaznujesz. Pokazujesz że nie masz pojęcia o budżecie gminy i o tym jak takie inwestycje się finansuje. Zeby spełnić zachcianki każdej grupy społecznej to i miliard bedzie mało na taką gminę. A 15 baniek to u nas nawet nie ma takiego budzetu inwestycyjnego.

Sam jesteś błazen.
Ktoś opisał zdarzenie i kretyńską odpowiedź Kawki, a ty czepiasz się budżetu. Budżet gminy to 50 milionów, a kto wymyślił, ze na to potrzeba 15 milionów? Kawka. A może wystarczy 5 milionów z tego 3 własnego wkładu a pozostałą część można uzyskać z województwa. Itd.
Nie błaznujcie, błazny, paszli won.
Amen
~~Szarawozielony Sit niezalogowany
11 marca 2024r. o 21:17
No tak. Wybudujmy przedszkole za 5 baniek bo dla jakiegoś dzieciaka zabrakło miejsca.
Macie jeszcze jakieś fantastyczne pomysły ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza