~~Brzoskwiniowy Szparag napisał(a): Panie RUDY nie osmieszaj sie,Ludzi mlodch macie w DUPIE.Wazne sa dla was stolki i podzial stanowisk.
~~Złocistozielony Cytryniec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brzoskwiniowy Szparag napisał(a): Panie RUDY nie osmieszaj sie,Ludzi mlodch macie w DUPIE.Wazne sa dla was stolki i podzial stanowisk.
Ktoś napisał: ~~Brzoskwiniowy Szparag napisał(a): Panie RUDY nie osmieszaj sie,Ludzi mlodch macie w DUPIE.Wazne sa dla was stolki i podzial stanowisk.
Znam gościa. Pracowałem z nim przy projektach, które napisał dla powiatu za ponad 10 baniek a później władza podało go do sądu. Ratuszowi nigdy nie wybaczają chociaż kasę na nagrody za projekt dla urzędników chętnie przygarniają. Panie Czarku włożył Pan kij w mrowisko a już było tak pięknie: Bezpartyjni przykleili się do komitetu Prezydenta, komitetu PSL z Barczykiem i Kasprzykiem , Komitetu Starosty i nawet wcisnęli ludzi do Ziemii Bolesławieckiej. Będą Pana osobiście atakować bo bardzo celnie uderzył ich Pan w miękkie podbrzusze. Wywołał Pan burzę bo nie wiedzą jak Pana ugryźć. Władza nie lubi ludzi, którzy nie są od niej zależni. Mogą Pana w d... pocałować.
10 baniek za projekt? :)
to on lepszy od maciorewicza w wyłudzaniu państwowej kasy.
I jaki dziwny czlowiek mu zapłacił za PROJEKT 10 baniek.
A co on projektował? Warszawę w dziurze zwanej Bolesławcem?
To sa szczyty złodziejstwa. Powinien siedzieć długie lata razem z tymi którzy mu zapłacili.
10 baniek za ...projekt...
Zastosowana autokorekta
~~Kalinowykardynalska Dalia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złocistozielony Cytryniec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brzoskwiniowy Szparag napisał(a): Panie RUDY nie osmieszaj sie,Ludzi mlodch macie w DUPIE.Wazne sa dla was stolki i podzial stanowisk.
Ktoś napisał: ~~Brzoskwiniowy Szparag napisał(a): Panie RUDY nie osmieszaj sie,Ludzi mlodch macie w DUPIE.Wazne sa dla was stolki i podzial stanowisk.
Znam gościa. Pracowałem z nim przy projektach, które napisał dla powiatu za ponad 10 baniek a później władza podało go do sądu. Ratuszowi nigdy nie wybaczają chociaż kasę na nagrody za projekt dla urzędników chętnie przygarniają. Panie Czarku włożył Pan kij w mrowisko a już było tak pięknie: Bezpartyjni przykleili się do komitetu Prezydenta, komitetu PSL z Barczykiem i Kasprzykiem , Komitetu Starosty i nawet wcisnęli ludzi do Ziemii Bolesławieckiej. Będą Pana osobiście atakować bo bardzo celnie uderzył ich Pan w miękkie podbrzusze. Wywołał Pan burzę bo nie wiedzą jak Pana ugryźć. Władza nie lubi ludzi, którzy nie są od niej zależni. Mogą Pana w d... pocałować.
10 baniek za projekt? :)
to on lepszy od maciorewicza w wyłudzaniu państwowej kasy.
I jaki dziwny czlowiek mu zapłacił za PROJEKT 10 baniek.
A co on projektował? Warszawę w dziurze zwanej Bolesławcem?
To sa szczyty złodziejstwa. Powinien siedzieć długie lata razem z tymi którzy mu zapłacili.
10 baniek za ...projekt...
Zastosowana autokorekta
Nie wiesz o czym piszesz. Zapytaj tych, którzy nabyli kwalifikacje C+E, spawaczy, operatorów wózków. Zapytaj nauczycieli z mechanika skąd mają samochód elektryczny?Zapytaj maturzystów w ilu bezpłatnych kursach uczestniczyli przed maturą zamiast płacić za korki. Uczestniczyłem w tych projektach i wiem co one dały uczniom. A ty nie wiesz i piszesz głupoty.
~~Kasztanowatoczerwony Wielosił napisał(a): przed wyborami się obudzili????????????
~~Siwy Szczodrzeniec napisał(a):Ktoś napisał:
Nie wiesz o czym piszesz. Zapytaj tych, którzy nabyli kwalifikacje C+E, spawaczy, operatorów wózków. Zapytaj nauczycieli z mechanika skąd mają samochód elektryczny?Zapytaj maturzystów w ilu bezpłatnych kursach uczestniczyli przed maturą zamiast płacić za korki. Uczestniczyłem w tych projektach i wiem co one dały uczniom. A ty nie wiesz i piszesz głupoty.
10 baniek za projekt?
Chyba cie pogięło. Co to był za projekt? Prostowania drutu dla spawacza? Czy może magnesu neodymoweo na tachometrze dla klapkarza.