~~Kalinowykardynalska Dalia napisał(a): Po wojnie Jelenia Góra była zbliżona infrastrukturą do Bolesławca.
Zobaczcie teraz.
Teraz to jest piekne miasto z czteropasmowymi drogami z ulicami zaplanowanymi z sensem a nie jakby sie komuś atrament rozchlapnął na mapie.
A Bolesławiec? Wieczne korki. Jeden rozpadajacy sie most ktory w każdej chwili może runąć do rzeki. Całe osiedla z jedn ą drogą dojazdową.
Tu są pobite wszelkie rekordy w bezsensowności planowania dróg.
To miasto z każdym rokiem schodzi na psy. Cofa sie w rozwoju.
Jakies bzdurne inwestycje za dziesiątki milionów złotych.
Czy ktoś ma interes w upadku tego miasta?
~~Ciemnoniebieska Inkarwilla napisał(a): Miasto jest przyjazne dla tych co chodza na wybory, jeśli mlodzi na nie nie chodzą to po co dopieszczac ten elektorat? Seniorzy górą, jak widać! Rzeczywistości nie zmienia się lajkami i komentarzami na fejsbuczku. Trzeba wyjsć i zagłosować tak jak to zrobiono w wyborach parlamentarnych
~~Ciemnoniebieska Inkarwilla napisał(a): Miasto jest przyjazne dla tych co chodza na wybory, jeśli mlodzi na nie nie chodzą to po co dopieszczac ten elektorat? Seniorzy górą, jak widać! Rzeczywistości nie zmienia się lajkami i komentarzami na fejsbuczku. Trzeba wyjsć i zagłosować tak jak to zrobiono w wyborach parlamentarnych
~~Krystyna Juszkiewicz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnoniebieska Inkarwilla napisał(a): Miasto jest przyjazne dla tych co chodza na wybory, jeśli mlodzi na nie nie chodzą to po co dopieszczac ten elektorat? Seniorzy górą, jak widać! Rzeczywistości nie zmienia się lajkami i komentarzami na fejsbuczku. Trzeba wyjsć i zagłosować tak jak to zrobiono w wyborach parlamentarnych
Chociaż jestem seniorką jestem tego samego zdania. Już od wielu lat zastanawiam się kiedy wreszcie obudzą się społeczeństwo mojego kochanego muasta. Zniszczono wiele inicjatyw obywatelskich, niszczy się ludzi kreatywnych, bo są zagrożeniem. Najlepiej "okopać się" ludźmi wiernymi i miernymi. W pełni zgadzam się z treścią artykułu i gratuluję i dziękuję autorowi.