Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Depopulacja Bolesławca odbywa się w ciszy
~~Brunatnopopielata Dalia niezalogowany
4 marca 2024r. o 9:28
~~Kalinowykardynalska Dalia napisał(a): Po wojnie Jelenia Góra była zbliżona infrastrukturą do Bolesławca.
Zobaczcie teraz.
Teraz to jest piekne miasto z czteropasmowymi drogami z ulicami zaplanowanymi z sensem a nie jakby sie komuś atrament rozchlapnął na mapie.
A Bolesławiec? Wieczne korki. Jeden rozpadajacy sie most ktory w każdej chwili może runąć do rzeki. Całe osiedla z jedn ą drogą dojazdową.
Tu są pobite wszelkie rekordy w bezsensowności planowania dróg.
To miasto z każdym rokiem schodzi na psy. Cofa sie w rozwoju.
Jakies bzdurne inwestycje za dziesiątki milionów złotych.
Czy ktoś ma interes w upadku tego miasta?

Zaproponuj wybudowanie AOB (Autostradowej Obwodnicy Bolesławca) z trzema padami ruchu w każdym kierunku i wystartuj w wyborach. Mądralo!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Mykoła niezalogowany
4 marca 2024r. o 9:28
~~Ciemnoniebieska Inkarwilla napisał(a): Miasto jest przyjazne dla tych co chodza na wybory, jeśli mlodzi na nie nie chodzą to po co dopieszczac ten elektorat? Seniorzy górą, jak widać! Rzeczywistości nie zmienia się lajkami i komentarzami na fejsbuczku. Trzeba wyjsć i zagłosować tak jak to zrobiono w wyborach parlamentarnych

I co wybraliście w tych wyborach parlamentarnych? :)
~~Kasztanowatoczerwony Wielosił niezalogowany
4 marca 2024r. o 9:40
prezydent się cieszy ze deweloperka kwitnie i 1000 mieszkań oddano i kolejne wiżowce budują.... ale czy to jest wszystko co ma zapewnić brak odpływu ludzi młodych z miasta? po oddaniu tych wiżowców będzie jeden wielki korek na Chrobrego ..... dziękujemy ..... darmowe mzk kolejny powód zeby tu zostać???????????? raczej dla emerytów bo siatka połączeń to ledwo kilka głównych ulic....reszta musi jechać autem ....do tego wioski bo jadą do pracy i szkoły i masz koreczki ..... ładne miasto ale bez pomysłu ...ratusz to emeryci.... co oni wiedzą o młodych i ich potrzebach ???????????? 600 tys za mieszkanie w bloku ????????????? to est oferta dla młodych???????????????????
~~Krystyna Juszkiewicz niezalogowany
4 marca 2024r. o 9:45
~~Ciemnoniebieska Inkarwilla napisał(a): Miasto jest przyjazne dla tych co chodza na wybory, jeśli mlodzi na nie nie chodzą to po co dopieszczac ten elektorat? Seniorzy górą, jak widać! Rzeczywistości nie zmienia się lajkami i komentarzami na fejsbuczku. Trzeba wyjsć i zagłosować tak jak to zrobiono w wyborach parlamentarnych

Chociaż jestem seniorką jestem tego samego zdania. Już od wielu lat zastanawiam się kiedy wreszcie obudzą się społeczeństwo mojego kochanego muasta. Zniszczono wiele inicjatyw obywatelskich, niszczy się ludzi kreatywnych, bo są zagrożeniem. Najlepiej "okopać się" ludźmi wiernymi i miernymi. W pełni zgadzam się z treścią artykułu i gratuluję i dziękuję autorowi.
~~Robert niezalogowany
4 marca 2024r. o 9:45
Nie uważam się za starego a w Bolesławcu mieszka mmi się świetnie co jakiś czas przyjmuje znajomych ze studiów i zazdroszczą mi że mieszkam w takim fajnym mieście
~~Zielony Mlecz niezalogowany
4 marca 2024r. o 9:48
~~Krystyna Juszkiewicz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciemnoniebieska Inkarwilla napisał(a): Miasto jest przyjazne dla tych co chodza na wybory, jeśli mlodzi na nie nie chodzą to po co dopieszczac ten elektorat? Seniorzy górą, jak widać! Rzeczywistości nie zmienia się lajkami i komentarzami na fejsbuczku. Trzeba wyjsć i zagłosować tak jak to zrobiono w wyborach parlamentarnych

Chociaż jestem seniorką jestem tego samego zdania. Już od wielu lat zastanawiam się kiedy wreszcie obudzą się społeczeństwo mojego kochanego muasta. Zniszczono wiele inicjatyw obywatelskich, niszczy się ludzi kreatywnych, bo są zagrożeniem. Najlepiej "okopać się" ludźmi wiernymi i miernymi. W pełni zgadzam się z treścią artykułu i gratuluję i dziękuję autorowi.

Mało tego, seniorzy jakoś sa krótkowzroczni bo taka polityka powoduje że ich dzieci i wnuki jadą do innych miast, a oni zostaną sami na starość. ładne parki i brodziki za 60 baniek to nie wszystko.
~~Ela niezalogowany
4 marca 2024r. o 9:50
Miasto jest beznadziejne nie wspomnę o władzach
~~Centralny kryminał dla pisowców niezalogowany
4 marca 2024r. o 9:56
Bez wyższej uczelni miasta się zwijają
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza