Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kandydaci i kandydatki do Rady Miasta Bolesławiec. Sprawdź, czy masz na kogo głosować!
~~Śnieżnobiały Buk niezalogowany
12 marca 2024r. o 13:04
najpierw zagłosuj a potem tylko kaske zbierają i glosują przeciwko mieszkńcom............
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~jerzy niezalogowany
12 marca 2024r. o 13:49
Niestety, pierwszy raz od 35 lat nie wezmę udziału w wyborach! Nie mam na kogo zagłosować. Kandydują ci, którzy zawsze kandydują i martwią się jedynie jak przypodobać się pryncypałowi, albo ci, którzy nie mają zielonego pojęcia o samorządzie. Jednych i drugich mobilizuje jedynie dieta.
~~Żółtoczerwony Mak niezalogowany
12 marca 2024r. o 14:01
~~jerzy napisał(a): Niestety, pierwszy raz od 35 lat nie wezmę udziału w wyborach! Nie mam na kogo zagłosować. Kandydują ci, którzy zawsze kandydują i martwią się jedynie jak przypodobać się pryncypałowi, albo ci, którzy nie mają zielonego pojęcia o samorządzie. Jednych i drugich mobilizuje jedynie dieta.

I to w dodatku drastycznie podwyższona ,ja mam niższą emeryturę po 45latach pracy jak oni sobie popodnosili diety .
~~Kasia niezalogowany
12 marca 2024r. o 14:22
Te uważam że wszyscy mają w nosie dobro mieszkańców, pchają się do korytka... Kasa kasa kasa..
~~Ciemnopopielata Mahonia niezalogowany
12 marca 2024r. o 14:42
Pani Gęsicka co robi u Hołowni skoro nie słucha głosu kobiet? Nieładnie Pani Kingo... Wszystko to onco niby Pani walczyła legło w gruzach....
~~Bordowy Ognik niezalogowany
12 marca 2024r. o 15:03
~~Ciemnopopielata Mahonia napisał(a): Pani Gęsicka co robi u Hołowni skoro nie słucha głosu kobiet? Nieładnie Pani Kingo... Wszystko to onco niby Pani walczyła legło w gruzach....

Bo łona jest jak ta chorągiewka na Ratuszu :) gdzie ją zawieje tam leci :) gorsza sprawa jak zawieje i wyląduje na kolanach konusa żoliborskiego :)
~~Śnieżnobiały Cypryśnik niezalogowany
12 marca 2024r. o 15:04
Cieszy mnie nazwisko Grzegorza Przybylskiego na listach Koalicji Obywatelskiej. Podobnie jak na wyborach parlamentarnych, tak i na samorządowych oraz do UE oddam głos na przedstawicieli partii proeuropejskiej, otwartej na wyzwania współcznej rodziny. Nie zagłosuję na „farbowanych lisków” czy osoby, które nie są przykładem dla nikogo. Wystarczy zobaczyć jak ktoś traktuje własne dziecko, partnera, sąsiada i panią sprzątającą osiedle, aby dokonać pierwszych ocen kandydatów z list. Warto też podsumować dokonania tych, którzy od lat obiecują nam różne rozwiązania. Co zrealizowano? Co mamy dzisiaj po latach zasiadania w radzie?

Życzę sobie i nam mądrości 7 kwietnia.
~~Wafel niezalogowany
12 marca 2024r. o 15:05
Co powiesz o komuchach i starych wyjadaczach-kandydatach z wysoką emeryturą do sejmiku wojewódzkiego
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Gerresheimer zaprasza