Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zaczęła się kampania, pojawił się hejt. Brońmy się przed tym!
~~Bolecnauta niezalogowany
13 marca 2024r. o 15:46
Powinniście pomagać policji i dane hejterów im przesyłać.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~RebelZet niezalogowany
13 marca 2024r. o 15:46
A czy mój pogląd, który mówi o tym żeby nie chodzić na wybory, też zaprezentujecie ?
albo kolejny, żeby jak najmniej pracować i płacić na darmozjadów jak najmniej pieniędzy ?
Chciałbym w B/c wybudować ogród rajski w mieście z warzywami owocami , żeby ludzie z tego korzystali. Zaorać rynek. Wypowiedzieć umowy w strefie ekonomicznej i też ten teren przeznaczyć dla ludzi, żeby sobie uprawiali, spotykali sie, razem gotowali, zamiast tej niewolniczej pracy w tych zakładach.
22726
Marcin Marczewski
13 marca 2024r. o 15:51
~~Bolecnauta napisał(a): Powinniście pomagać policji i dane hejterów im przesyłać.

Odpowiadamy na wnioski policji/prokuratury i udostępniamy dane, które posiadamy.
~~Białawoszara Miechunka niezalogowany
13 marca 2024r. o 15:57
~~RebelZet napisał(a): A czy mój pogląd, który mówi o tym żeby nie chodzić na wybory, też zaprezentujecie ?
albo kolejny, żeby jak najmniej pracować i płacić na darmozjadów jak najmniej pieniędzy ?
Chciałbym w B/c wybudować ogród rajski w mieście z warzywami owocami , żeby ludzie z tego korzystali. Zaorać rynek. Wypowiedzieć umowy w strefie ekonomicznej i też ten teren przeznaczyć dla ludzi, żeby sobie uprawiali, spotykali sie, razem gotowali, zamiast tej niewolniczej pracy w tych zakładach.

I jeszcze płacić im 10 000 zł, miesięcznie!!!
~~Mykoła niezalogowany
13 marca 2024r. o 16:00
Redaktor się nam starzeje
~~666 niezalogowany
13 marca 2024r. o 16:34
z jednym sie trzeba zgodzić: teraz są jak to ujął autor- odpowiednie służby, nazywają się milicja tuska wracają stare dobre czasy czyli lejemy wszystkich pałą, za tym pan tak tęsknił panie Marczewski?
22726
Marcin Marczewski
13 marca 2024r. o 16:38
~~666 napisał(a): z jednym sie trzeba zgodzić: teraz są jak to ujął autor- odpowiednie służby, nazywają się milicja tuska wracają stare dobre czasy czyli lejemy wszystkich pałą, za tym pan tak tęsknił panie Marczewski?

Nie bardzo wiem, o co chodzi? Ja napisałem o tym, żeby nie obrażać się nawzajem, a tych którzy innych obrażają ignorować.
~~Biskupi Czosnek niezalogowany
13 marca 2024r. o 17:06
a ja przed chwilą napisałem tu post który od razu komuś się nie spodobał i ...zapewne już się nie pojawi...;D
a przecież nikogo tam nie obraziłem ...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.