Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zaczęła się kampania, pojawił się hejt. Brońmy się przed tym!
~~Biskupi Czosnek niezalogowany
13 marca 2024r. o 17:08
Marcin Marczewski napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bolecnauta napisał(a): Powinniście pomagać policji i dane hejterów im przesyłać.

Odpowiadamy na wnioski policji/prokuratury i udostępniamy dane, które posiadamy.

;D

ale 'jaja'...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
13 marca 2024r. o 17:12
~~Bolecnauta napisał(a): Powinniście pomagać policji i dane hejterów im przesyłać.

co za bzdura...;D
a co jest ''hejtem''? .potrafisz sprecyzować?
myślę że nie...;D
~~Morus niezalogowany
13 marca 2024r. o 17:14
Daj pan spokój, od lat jesteście ślepi na hejt, jako własciciele portalu nie robicie nic by wpłynąć na kulturę wypowiedzi. Uaktywniacie sie tylko wtedy, gdy hejt leci w waszą stronę.
13 marca 2024r. o 17:17
~~Morus napisał(a): Daj pan spokój, od lat jesteście ślepi na hejt, jako własciciele portalu nie robicie nic by wpłynąć na kulturę wypowiedzi. Uaktywniacie sie tylko wtedy, gdy hejt leci w waszą stronę.

można powiedzieć że mój post podobny w ocenie się nie pojawił...
dlaczego? ;D
za bolesny ?
13 marca 2024r. o 17:18
a więc ''sprawdzam'' bo mam kopię...;D
a to ciekawe...;D
bo kiedy tu pewna łajza publicznie łamała przepisy RODO ,kiedy każdego dnia rzucała wulgarnymi wyzwiskami wtedy nie ogłaszał pan o że zgłosiliście to na Policję pomimo tego że przecież na pańską skrzynkę wrzucałem skreeny jego postów...;D
nie reagowaliście więc sam wziąłem tą sprawę w swoje ręce...;D
wtedy zaczęła się ''jazda'' że ''kapuję'' a teraz jak to nazwać skoro sami to robicie? ;D

jak to teraz zabawnie wygląda...
''kapujecie'' swoich forumowiczów? ...za co konkretnie?
~~Ciemnoturkusowy Kleome niezalogowany
Przeciez to o tobie , janusz .
jak widzę tym razem poszło a więc dziękuję...
13 marca 2024r. o 17:20
~~Ciemnoturkusowy Kleome napisał(a): Przeciez to o tobie , janusz .

tak?...i o kim jeszcze? ;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.