M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Cynamonowa magnolia napisał(a): Nie odpowiedziałeś Januszowi po kiego uja do niego dzwonisz pajacu .
Co tobie do tego półgłówku - synonim słowa pajac .Dopisane 23.07.2024r. o godz. 18:06:Ktoś napisał: ~~twój prawnik napisał(a): A teraz napisz co to za określenie ,,parówa''.
Przepraszam za " parówę " faszysto .
A jednak sam jesteś pólgłówkiem. Słowo ,,pajac'' nie jest tego synonimem . Nie pisz o czymś czego nie rozumiesz. Racja-musiałbyś w ogóle przestać pisać.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnoszara Liatra napisał(a):.
Podczas rozmowy telefonicznej jesteś bardzo eleganckim rozmówcą , przy klawiaturze zmieniasz się nie do poznania .
Lucjan a ty jak już zadzwoniłeś wyzywałeś Janusza od kanalii? Dlatego chyba elegancko z tobą rozmawiał bo nie odważyłeś się na wyzwiska.
Więc jak? Dostałeś propozycję spotkania w redakcji. Przyjmujesz czy kalesonki ci falują? HIHIHIHIHIH
~~Bolecnauta napisał(a): Lucjan a ty jak już zadzwoniłeś wyzywałeś Janusza od kanalii?
~~Bolecnauta napisał(a): HIHIHIHIHIH
M21W2 napisał(a): dziennikarza Bernarda
~~Złotordzawa Cebula napisał(a): myślę że teraz już na amen zamkniesz tu swój kłamliwy dziób ...
~~Złotordzawa Cebula napisał(a): żesz...po raz kolejny łżesz...
teraz ci byłem potrzebny?
~~Złotordzawa Cebula napisał(a): ja odpowiem bo czekam na odpowiedź ...
zawsze kiedy dzwonisz wydajesz się człowiekiem z jakąś kulturą...na forum zamieniasz się w chama...
a teraz omijasz zadane pytania ...
no jak? przyjedziesz do redakcji? ;D
czy raczej nie znajdziesz czasu...;D
~~Złotordzawa Cebula napisał(a): a zarówna w rozmowie telefonicznej jak i tutaj otwarcie ci piszę że nie uważam cię za kogoś pozytywnego.