~~Lazurowa Sanwitalia napisał(a): 100 dni minęło A kontekstów jak nie było tak nie ma.
A wyznawcy kało dalej uwielbiają herr Tuska.
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): a dzięki ,dzięki...
niektórzy piszą że wygrywam ''drobne'' ale jeśli wysyłam tak jak dzisiaj kupon za 8 zł (to hazard? ;D ) a wygrywam na czysto 91 złotych to chyba mogę się czuć zadowolony ....
zobaczę co się ''urodzi '' na drugim kuponie bo z ciekawości obstawiłem że Napoli z Juve strzelą przynajmniej po jednej bramce...
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): a owszem...
jeśli ktoś to przelicza na tanie piwsko lub jakiegoś ''sikacza'' to może to być ''kupa kasy''....;D
ostatnio dzięki Madison w dwa dni z dzisiejszym mam to co mam...;D
teraz spokojnie sobie czekam bo za kilka dni turniej w Lipsku a po tym kto się już do niego zgłosił może być tam ciekawie...
a za dwa tygodnie turniej w Doha...
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): a owszem...
jeśli ktoś to przelicza na tanie piwsko lub jakiegoś ''sikacza'' to może to być ''kupa kasy''....;D
teraz spokojnie sobie czekam bo za kilka dni turniej w Lipsku a po tym kto się już do niego zgłosił może być tam ciekawie...
~~Lucek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): a owszem...
Janusz , gdzieś czytałem że z hazardu trudniej wyjść niż z narkotyków. Prawda to , próbowałeś tu i tu ?
~~Pomidorowy Wiąz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Lazurowa Sanwitalia napisał(a): 100 dni minęło A kontekstów jak nie było tak nie ma.
A wyznawcy kało dalej uwielbiają herr Tuska.
Media forują dalej Tuska, ale czego spodziewać się jak właścicielami są Niemcy. Konkrety są czyli rosnące koszty życia, upadająca gospodarka i kit w mediach jaki to jest wzrost gospodarczy i planowany wzrost na dalsze lata, a nie ma tygodnia, żeby co najmniej jeden zakład nie splajtował lub jak zagraniczny to ucieka z naszego kraju. Kiedyś mieliśmy być wg. Tuska ,, zieloną wyspą i miał stać się cud irlandzki". Cudu nie było i zielonej wyspy też nie było, a teraz Tusk robi z naszego kraju pustynna wyspę, a oazy bedą tylko dla krętaczy i bogaczy.