~~Bladoczerwona Miesiącznica napisał(a):
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
1 godz. 21 min. temu
no co jest Juruś...?
wydawałeś się taki rozgadany z rana a teraz nagle zaszyłeś się w norze i nie potrafisz na proste pytanie odpowiedzieć dwulicowcu?
no ale teraz nie mam już czasu na takiego jak ty ...zakupy,STS...
WŁAŚNIE...TROCHĘ PRZEKORNIE POSTAWIĘ NA kEYS BO MA SPORE SZANSE a stawka ponad 4 zyle...
wygrała mi ze Świątek za 5,50 dlaczego ma nie ograć Saby?
to są sprawy ważniejsze niż ty Jurusiu ... a ty?...ty to taki ''pył marny'' ....;D
Dzięki Janusz , masz u mnie zgrzewkę bezalkoholowego za free , dobrze pojechałeś temu Jurusiowi ,
„PYŁ MARNY” , Ty to mas pomysły ….
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): napisz tu czym różni się i czy nie równie tragiczna jest śmierć dziecka w Palestynie czy Libanie? ...bo kiedy ''pejsiaści'' bombardują i ostrzeliwują ludność cywilną gdzie też giną dzieci to trzymasz swoją kłamliwą mordę krótko...
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): ~~Bladoczerwona Miesiącznica napisał(a):
1 godz. 21 min. temu
no co jest Juruś...?
wydawałeś się taki rozgadany z rana a teraz nagle zaszyłeś się w norze i nie potrafisz na proste pytanie odpowiedzieć dwulicowcu?
WŁAŚNIE...TROCHĘ PRZEKORNIE POSTAWIĘ NA kEYS BO MA SPORE SZANSE a stawka ponad 4 zyle...
to są sprawy ważniejsze niż ty Jurusiu ... a ty?...ty to taki ''pył marny'' ....;D
Dzięki Janusz , masz u mnie zgrzewkę bezalkoholowego za free , dobrze pojechałeś temu Jurusiowi ,
~~J23 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): napisz tu czym różni się i czy nie równie tragiczna jest śmierć dziecka w Palestynie czy Libanie? ...bo kiedy ''pejsiaści'' bombardują i ostrzeliwują ludność cywilną gdzie też giną dzieci to trzymasz swoją kłamliwą mordę krótko...
Przypomnij proszę kto zagwarantował nietykalności zbrodniarza Nataniachu pewną uchwałą sejmu? Cieszysz się że Tusk go chroni?
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bladoczerwona Miesiącznica napisał(a):
1 godz. 21 min. temu
no co jest Juruś...?
spoko...
pięknie mi na dodatek wygrała Maddie...
jest sperrrrrrrr...