Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

100 konkretów na 100 dni

~~Bladoczerwona Miesiącznica niezalogowany
25 stycznia 2025r. o 9:05

~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
1 godz. 21 min. temu
no co jest Juruś...?
wydawałeś się taki rozgadany z rana a teraz nagle zaszyłeś się w norze i nie potrafisz na proste pytanie odpowiedzieć dwulicowcu?
no ale teraz nie mam już czasu na takiego jak ty ...zakupy,STS...
WŁAŚNIE...TROCHĘ PRZEKORNIE POSTAWIĘ NA kEYS BO MA SPORE SZANSE a stawka ponad 4 zyle...
wygrała mi ze Świątek za 5,50 dlaczego ma nie ograć Saby?
to są sprawy ważniejsze niż ty Jurusiu ... a ty?...ty to taki ''pył marny'' ....;D

Dzięki Janusz , masz u mnie zgrzewkę bezalkoholowego za free , dobrze pojechałeś temu Jurusiowi ,
„PYŁ MARNY” , Ty to mas pomysły ….
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Lazurowa Sanwitalia niezalogowany
25 stycznia 2025r. o 10:59
100 dni minęło A kontekstów jak nie było tak nie ma.
A wyznawcy kało dalej uwielbiają herr Tuska.
25 stycznia 2025r. o 13:50
~~Bladoczerwona Miesiącznica napisał(a):
1 godz. 21 min. temu
no co jest Juruś...?
wydawałeś się taki rozgadany z rana a teraz nagle zaszyłeś się w norze i nie potrafisz na proste pytanie odpowiedzieć dwulicowcu?
WŁAŚNIE...TROCHĘ PRZEKORNIE POSTAWIĘ NA kEYS BO MA SPORE SZANSE a stawka ponad 4 zyle...
to są sprawy ważniejsze niż ty Jurusiu ... a ty?...ty to taki ''pył marny'' ....;D

Dzięki Janusz , masz u mnie zgrzewkę bezalkoholowego za free , dobrze pojechałeś temu Jurusiowi ,

spoko...
pięknie mi na dodatek wygrała Maddie...
jest sperrrrrrrr...
~~J23 niezalogowany
25 stycznia 2025r. o 14:36
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): napisz tu czym różni się i czy nie równie tragiczna jest śmierć dziecka w Palestynie czy Libanie? ...bo kiedy ''pejsiaści'' bombardują i ostrzeliwują ludność cywilną gdzie też giną dzieci to trzymasz swoją kłamliwą mordę krótko...

Przypomnij proszę kto zagwarantował nietykalności zbrodniarza Nataniachu pewną uchwałą sejmu? Cieszysz się że Tusk go chroni?
~~J23 niezalogowany
25 stycznia 2025r. o 14:45
Wiceszef Ministerstwa Rodziny i Polityki Społecznej, Sebastian Gajewski, poinformował w czwartek w Sejmie, że w 2024 roku w ramach programu 800+ wypłacono obywatelom Ukrainy ponad 2,8 mld zł. Świadczenia trafiły do 292 tys. ukraińskich dzieci, głównie na podstawie ustawy pomocowej wprowadzonej po wybuchu wojny na Ukrainie.
~~Makowy Słoneczniczek niezalogowany
25 stycznia 2025r. o 15:15
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): ~~Bladoczerwona Miesiącznica napisał(a):
1 godz. 21 min. temu
no co jest Juruś...?

spoko...
jest sperrrrrrrr...
To powiedz, czy planeta płonie czy nie płonie?
Obstawiasz że płonie?
I którą z 250 płci jesteś? Bo tenczowe lewactwo od trzaska mówi że jest 250.
25 stycznia 2025r. o 15:24
~~J23 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): napisz tu czym różni się i czy nie równie tragiczna jest śmierć dziecka w Palestynie czy Libanie? ...bo kiedy ''pejsiaści'' bombardują i ostrzeliwują ludność cywilną gdzie też giną dzieci to trzymasz swoją kłamliwą mordę krótko...

Przypomnij proszę kto zagwarantował nietykalności zbrodniarza Nataniachu pewną uchwałą sejmu? Cieszysz się że Tusk go chroni?

o kogo ci chodzi ? ...pytam bo nie wiem... ;D
~~Ołowiany Liliowiec niezalogowany
25 stycznia 2025r. o 16:11
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bladoczerwona Miesiącznica napisał(a):
1 godz. 21 min. temu
no co jest Juruś...?

spoko...
jest sperrrrrrrr...

Gratulacje wygranej , miałeś nosa …!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.