Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

100 konkretów na 100 dni

~~Jasnobłękitna Pragnia niezalogowany
przedwczoraj o 18:59
~~Pomidorowy Wiąz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Lazurowa Sanwitalia napisał(a): 100 dni minęło A kontekstów jak nie było tak nie ma.
A wyznawcy kało dalej uwielbiają herr Tuska.

Media forują dalej Tuska, ale czego spodziewać się jak właścicielami są Niemcy. Konkrety są czyli rosnące koszty życia, upadająca gospodarka i kit w mediach jaki to jest wzrost gospodarczy i planowany wzrost na dalsze lata, a nie ma tygodnia, żeby co najmniej jeden zakład nie splajtował lub jak zagraniczny to ucieka z naszego kraju. Kiedyś mieliśmy być wg. Tuska ,, zieloną wyspą i miał stać się cud irlandzki". Cudu nie było i zielonej wyspy też nie było, a teraz Tusk robi z naszego kraju pustynna wyspę, a oazy bedą tylko dla krętaczy i bogaczy.

Dobrze że tacy wariaci jak ty nie decydują o losach Polski .TVN nie jest Niemiecki tylko Amerykański przygłupie .Za poprzednich rządów Tuska przeszliśmy suchą nogą przez inflację jaka panowała w całej Europie .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
przedwczoraj o 20:24
~~Lucek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): a owszem...
jeśli ktoś to przelicza na tanie piwsko lub jakiegoś ''sikacza'' to może to być ''kupa kasy''....;D
ostatnio dzięki Madison w dwa dni z dzisiejszym mam to co mam...;D

teraz spokojnie sobie czekam bo za kilka dni turniej w Lipsku a po tym kto się już do niego zgłosił może być tam ciekawie...
a za dwa tygodnie turniej w Doha...

Janusz , gdzieś czytałem że z hazardu trudniej wyjść niż z narkotyków. Prawda to , próbowałeś tu i tu ?

spróbuj jednego i drugiego a sam się przekonasz bo nie wiem po co mnie pytasz...
nigdy nie wąchnąłem żadnego ''procha'' i nie zamierzam a hazard? ...zostawiam to ''zawodowcom'' ;D bo ja traktuję to jako zabawę z odrobiną emocji...
przedwczoraj o 20:26
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): a dzięki ,dzięki...
niektórzy piszą że wygrywam ''drobne'' ale jeśli wysyłam tak jak dzisiaj kupon za 8 zł (to hazard? ;D ) a wygrywam na czysto 91 złotych to chyba mogę się czuć zadowolony ....
zobaczę co się ''urodzi '' na drugim kuponie bo z ciekawości obstawiłem że Napoli z Juve strzelą przynajmniej po jednej bramce...

no i strzelili więc jest ok.
~~Ołowiany Liliowiec niezalogowany
przedwczoraj o 20:29
~~Jasnobłękitna Pragnia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Pomidorowy Wiąz napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Lazurowa Sanwitalia napisał(a): 100 dni minęło A kontekstów jak nie było tak nie ma.
A wyznawcy kało dalej uwielbiają herr Tuska.Bolesławiec-themed souvenirs

Media forują dalej Tuska, ale czego spodziewać się jak właścicielami są Niemcy. Konkrety są czyli rosnące koszty życia, upadająca gospodarka i kit w mediach jaki to jest wzrost gospodarczy i planowany wzrost na dalsze lata, a nie ma tygodnia, żeby co najmniej jeden zakład nie splajtował lub jak zagraniczny to ucieka z naszego kraju. Kiedyś mieliśmy być wg. Tuska ,, zieloną wyspą i miał stać się cud irlandzki". Cudu nie było i zielonej wyspy też nie było, a teraz Tusk robi z naszego kraju pustynna wyspę, a oazy bedą tylko dla krętaczy i bogaczy.
Dobrze że tacy wariaci jak ty nie decydują o losach Polski .TVN nie jest Niemiecki tylko Amerykański przygłupie .Za poprzednich rządów Tuska przeszliśmy suchą nogą przez inflację jaka panowała w całej Europie .

Odpowiedz dlaczegoż przeszliśmy po bagnie Tuska suchą nogą …???
Kasę zajumał obywateli….
A Ty piszesz tu bzdury…!!
~~Pytek niezalogowany
przedwczoraj o 20:43
~~Pomidorowy Wiąz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Lazurowa Sanwitalia napisał(a): 100 dni minęło A kontekstów jak nie było tak nie ma.
A wyznawcy kało dalej uwielbiają herr Tuska.

I co w końcu wymienisz te niemieckie media?
przedwczoraj o 20:50
''''USA zawiesza programy dla uchodźców. "Lista jest długa"
Lista programów objętych tymczasowym zawieszeniem jest długa i wpływa na możliwość wjazdu do USA dla osób z najbardziej zagrożonych obszarów, w tym z Ukrainy, Kuby, Haiti i Wenezueli.

można? można ....
tylko kurna nie u nas i nadal nie wiem dlaczego...
~~Szmaragdowy Fiołek niezalogowany
przedwczoraj o 21:33
Europoseł Anna Bryłka w Parlamencie Europejskim do premiera Donalda Tuska, 22 stycznia 2025 r.:
– Zero konkretów, zero pomysłów, zero rozwiązań. Te wszystkie okrągłe słówka, które pan teraz wygłosił, nijak się mają do rzeczywistości.

Pan przedstawia dziś siebie jako zbawcę Europy, a przecież to pan był i jest architektem tego systemu, który prowadzi Europę do upadku. Teraz z von der Leyen, a wcześniej z Merkel. Wspólnie doprowadziliście do utraty konkurencyjności, braku bezpieczeństwa na ulicach i narastającej biedy w Europie.
Chce pan zrewidować politykę klimatyczną, ale gdzie pan był, kiedy ją wdrażano? Czy czasem nie był pan przewodniczącym Rady Europejskiej, a potem szefem Europejskiej Partii Ludowej, bez głosów której tego zielonego wariactwa by nie było?! To między innymi pan, panie Tusk, skazał własnych rodaków na najwyższe ceny energii na świecie.
Wpisał pan w program polskiej prezydencji walkę z “dezinformacją klimatyczną”. To w ten sposób chcecie teraz walczyć z krytykami waszej polityki? To jest ta wasza wolność słowa?Mówił pan o bezpieczeństwie granic zewnętrznych. A gdzie pan był i pana formacja, kiedy w obronie Polski i Europy trzeba było wybudować mur na granicy z Białorusią? Przypomnę. Chcieliście wtedy wpuścić nielegalnych imigrantów i głosowaliście przeciwko budowie zapory na granicy. Byliście wtedy po stronie Putina i Łukaszenki!
Przedstawia się pan jako przeciwnik paktu o migracji i azylu. A kto straszył własny naród sankcjami za sprzeciw wobec systemu relokacji? Przecież to był pan.
Może pan tutaj udawać racjonalnego i rozsądnego polityka, ale jest pan obłudnym oszustem.
Ursula von der Leyen namaściła pana na polskiego premiera i od tego czasu zachowuje się pan jak niemiecki namiestnik w Polsce, bo panu jest obcy polski interes narodowy.
Polski naród, panie premierze, polski naród i wszyscy wolni ludzie Europy żądają natychmiastowego wycofania się z Europejskiego Zielonego Ładu, obniżenia cen energii, rozpoczęcia deportacji nielegalnych imigrantów i zagwarantowania wolności słowa internetu.

Skoro jest pan tutaj taki ważny, proszę tego dopilnować.
~~J23 niezalogowany
przedwczoraj o 21:47
Słuchajcie jest konkret ! Trzaskowski zapytany przez reportera ile jest płci odpowiedział że biologicznie są dwie męska i żeńska....

Ciekawe po co przez lata pokazywał się na marszach z aktywistami L-G-B-T+ ?
Kiedy był prawdziwy ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza