Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

100 konkretów na 100 dni

~~Akcja demokracja niezalogowany
przedwczoraj o 20:27
Pewnie zaraz ten z DM wyskoczy z Nawrockim. Zacznie z alfonsami bo ma złe doświadczenia z kobietami :-)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~J23 niezalogowany
przedwczoraj o 20:30
A dzisiaj pozostałe mi tylko Jewgenia na leśnym parkingu . Zbiera na zęby bo ma raczej ubogie .
przedwczoraj o 20:38
A może zaraz wyskoczy ten z Hamburga bo chodzą słuchy że też ma pewne doświadczenie .
~~Ania niezalogowany
przedwczoraj o 20:40
~~J23 napisał(a): A dzisiaj pozostałe mi tylko Jewgenia na leśnym parkingu . Zbiera na zęby bo ma raczej ubogie . [/c

Ty z konspiry podszyty pod J23? A taki był z ciebie miękki herbatnik :-)
Zbieżność miejsc i faktów jest zupełnie przypadkowa więc nie wyciągać pochopnych wniosków. W markecie praca nie jest zła choć jestem na emeryturze do dziś paczki na święta dostaję!
~~ niezalogowany
przedwczoraj o 20:47
Nie tłumacz się teraz marny fiucie bo gdybyś był taki kozaczenko to byś pisał otwarcie a nie tu niby chcesz cos napisać a dupa ci lata .
I kto tu jest miękki herbatnik?
~~Czesiu niezalogowany
przedwczoraj o 21:27
A sto konkretów to w ile dajmy na to dni można zrobić? ......ale tak na oko......to w ile?
Bo w 100 to jest przesada no nie? To potem jest zmęczenie i ogólne wyczerpanie no i nie dobre ogólnie.
~~J32 niezalogowany
przedwczoraj o 21:34
Lichwo, ojczyzno moja xD
przedwczoraj o 21:39
~~ napisał(a): gdybyś był taki kozaczenko to byś pisał otwarcie a nie tu niby chcesz cos napisać a dupa ci lata .
I kto tu jest miękki herbatnik?

Chętnie bym napisał co lubiła i robiła najlepiej ale szczegóły mogły by zdradzić o kogo chodzi.....po wszystkim to lubiła sobie zapalić. Ach..,.to były czasy :-)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza