Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Piotr Roman: Słabo znam kontrkandydatów
~~Niebieskoszara Żurawina niezalogowany
17 marca 2024r. o 20:41
~~Żółtozielony Rojnik napisał(a): Kaktus mi wyrośnie jak on znowu wygra, już się nikt nie nabiera na tą nowomowę.

I jeszcze ten ...ny tekst, że mieszkania schodzą na pniu i należy się cieszyć xD

Każdy wie, że to jest wina zbyt małej podaży, co skutkuje wysokimi cenami za mieszkania.

A ja słyszę, że to sukces. Chyba, że dla developera, to tak. To jest sukces, bo zarabia na kupujących i doi ich bez umiaru.

Ja podziękuję temu panu przy urnie.

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bolecnauta niezalogowany
17 marca 2024r. o 20:42
Wygra w pierwszej turze
~~Szmaragdowa Bylica niezalogowany
17 marca 2024r. o 20:44
Program Romana;aborcja- referendum, religia w szkole to model włoski a więc nauka o religii a nie katecheza! W miarę kolejnych kadencji widać progres.Co będzie na końcu?

~~Liliowoniebieski Mieczyk niezalogowany
17 marca 2024r. o 20:46
~~Bolecnauta napisał(a): Wygra w pierwszej turze

W październiku PiS też był pewny. Nie wierzyli, że stracą władzę.

Widzę wyraźne zmęczenie Romanem w Bolesławcu i podobny scenariusz jak z PiSem.
~~Żółtozielony Rojnik niezalogowany
17 marca 2024r. o 20:47
Nowomowa na nas już nie działa. Dziękujemy i już nie chodzi nawet o to, że coś dzieje się w mieście , że są inwestycje. W końcu jesteście po to, aby coś robić. Za to bierzecie pieniądze a radni diety. Problem z Osnem jest taki, że jest Pan mocno arogancki i takimi ludźmi się też otacza. Żadnej pokory. Liczą się tylko swoi. Dzieł i rządź. Dokładnie działa Pan jak partia, a Przybylskiemu zarzuca partyjniactwo. Rozśmieszyło mnie niezwykle, jak to Pan odbierając telefony, zawsze odmawiał . Proszę się nie martwić o kandydatów z partii. Skoro Pan potrafił odmówić, oni też będą umieli. My mieszkańcy mamy dosyć rządów typu dzieł i rządź. Działanie poprzez strach. Boi się Pan, to widać na każdym z filmików, które Pan nagrywa. Skoro jest tak pięknie, to dlaczego jest tak źle?
17 marca 2024r. o 20:50
Prezydent musi się nieźle bać, że aż organizuje pierwszy od ponad 20 lat Jarmark Wielkanocny i to idealnie w kampanię. Mam pytanie, z czyich pieniędzy?
17 marca 2024r. o 20:50
~~Niebieskoszara Żurawina napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Żółtozielony Rojnik napisał(a): Kaktus mi wyrośnie jak on znowu wygra, już się nikt nie nabiera na tą nowomowę.

I jeszcze ten ...ny tekst, że mieszkania schodzą na pniu i należy się cieszyć xD

Każdy wie, że to jest wina zbyt małej podaży, co skutkuje wysokimi cenami za mieszkania.

A ja słyszę, że to sukces. Chyba, że dla developera, to tak. To jest sukces, bo zarabia na kupujących i doi ich bez umiaru.

Ja podziękuję temu panu przy urnie.Zastosowana autokorekta

Kolejny przykład kolesiostwa z tymi mieszkaniami deweloperskimi.
~~Marengo Żylistek niezalogowany
17 marca 2024r. o 20:51
#CzasEmerytury
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza