Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Czy Koalicja Obywatelska spełnia oczekiwania polskiego społeczeństwa?

~~Ciemnogranatowy Rozwar niezalogowany
20 marca 2024r. o 19:13
~~Brązoworudy Motylek napisał(a): ~Adam napisał(a): Najbardziej z rządów Koalicji Obywatelskiej zadowoleni są ich wyborcy. Wiedzieli kogo i po co wybierają.

Racja. Ich elektorat z Zakładów Karnych cieszy się najbardziej. Nie na darmo wszelkie menty na nich głosowały. Słońce Peru teraz się rewanżuje.

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brązowa Krzewuszka niezalogowany
21 marca 2024r. o 8:53
~~Liliowy Brokuł napisał(a): Jest dużo kaczek ,a ksiądz z Kościelnika jest myśliwym i ma śrótuwkę

Chyba śrutówkę?
~~Robertsoype niezalogowany
21 marca 2024r. o 8:54
Urgent assistance in obtaining high-quality and anonymous PCR from all over the world! High-quality documents all over the world at affordable prices and in the shortest possible time! We will help you get the document within 30-60 minutes without queues. A document with a qr code. The document contains a working cr code with patient and clinic data.Complete anonymity of data. Complete anonymity during registration. We guarantee quality and low prices.

The document contains a working cr code with patient and clinic data.
~~Żółtoczerwony Mak niezalogowany
21 marca 2024r. o 8:59
~~Brązowa Krzewuszka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Liliowy Brokuł napisał(a): Jest dużo kaczek ,a ksiądz z Kościelnika jest myśliwym i ma śrótuwkę

Chyba śrutówkę?

Może skuwkę albo zasuwkę ?
~~Danka niezalogowany
21 marca 2024r. o 22:43
Jestem bardzo zadowolony z rządów Koalicji Obywatelskiej. Jeszcz nigdy nie było mi tak dobrze jak teraz . Chciałbym kupić to co jest mi najbardziej potrzebne by egzystować , ale nie mam na to pieniędzy. Liczę na wprowadzenie euro, może wtedy ....
~~Ha ha niezalogowany
21 marca 2024r. o 22:58
~~Danka napisał(a): Jestem bardzo zadowolony z rządów Koalicji Obywatelskiej. Jeszcz nigdy nie było mi tak dobrze jak teraz . Chciałbym kupić to co jest mi najbardziej potrzebne by egzystować , ale nie mam na to pieniędzy. Liczę na wprowadzenie euro, może wtedy ....

Za tanio bierzesz za loda.
~~Celina niezalogowany
22 marca 2024r. o 22:13
Minęło 100 dni rządów tzw. Koalicji Tuska Donalda i wszystkie (czytaj : ledwie 8) zobowiązania zostały zrealizowane. Największy sukces to mnogość różnych komisji ,gdzie ubaw jest największy. Tusk zawsze kłamał i kłamał będzie. Taką ma naturę. Modelu ,, rządzenia ''nie zmienił, powtarza te błędy jak za pierwszej swojej kadencji gdy był prmierem. Jak długo to będzie trwało.
~~Jasnopopielaty Bodziszek niezalogowany
24 marca 2024r. o 5:28
rządzą trzy miesiące i wielkie oczekiwania ,tamci 8 lat i nie ma CPK ,Izery ,elektrowni atomowej ,nowych autostrad ,a armia to poruskie zlomowisko
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.