~~Granatowoszary Dziurawiec napisał(a): Nigdy na Romana nie głosowałem i nie mam zamiaru głosować na człowieka któremu źle patrzy z oczu , wcześniej był w pisowskim obozie politycznym potem podjął decyzję wystąpienia z PIS . Nigdy nie zapomnę zakupu nowego autobusu dla miasta którym Roman urządził sobie przejażdżkę a potem z tym swoim uśmiechem na twarzy poszedł zapłacić mandat na policji .Mam cichą nadzieję że dobre wiatry wywieja tego człowieka z ratusza oraz jego sługusów i popleczników , teraz jest najwyższy czas aby mieszkańcy pokazali mu czerwoną kartkę . Na dzień dzisiejszy Roman nie ma też wsparcia w postaci potężnego sojusznika z Bazyliki Jaroszewicza który odszedł w niesławie i tego samego życzę Romanowi
~~Liliowy Brokuł napisał(a): Kto nie ma grzechów ,niech rzuca kamieniami
PanM napisał(a):Ktoś napisał: ~~Liliowy Brokuł napisał(a): Kto nie ma grzechów ,niech rzuca kamieniami
Grzech grzechowi nierówny.
Grzech mieszkańca obarcza albo tylko jego albo bardzo małe grono pokrzywdzonych.
Grzech prezydenta krzywdzi dziesiątki tysięcy po pierwsze mieszkańców na długie lata.
Zainteresowanie niech posłuchają urywka z wywiadu pana prezydenta dotyczącego do czego jego zdaniem służy lokalna telewizja. Ponoć tylko do archiwizacji zdarzeń miejskich. Oraz że to prywatna firma. Skoro prywatna to co w niej robią samorządowe udziały.
~~I tak wygra napisał(a):Ktoś napisał: PanM napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Liliowy Brokuł napisał(a): Kto nie ma grzechów ,niech rzuca kamieniami
Grzech grzechowi nierówny.
Grzech mieszkańca obarcza albo tylko jego albo bardzo małe grono pokrzywdzonych.
Grzech prezydenta krzywdzi dziesiątki tysięcy po pierwsze mieszkańców na długie lata.
Zainteresowanie niech posłuchają urywka z wywiadu pana prezydenta dotyczącego do czego jego zdaniem służy lokalna telewizja. Ponoć tylko do archiwizacji zdarzeń miejskich. Oraz że to prywatna firma. Skoro prywatna to co w niej robią samorządowe udziały.
Co tam grzechy. On nawet trzecią nogę zakręcił jak makaron na uszach. Kto by uwierzył ratuszowy szpitalny , powiatowy i marszałek. Kurcze ale skład .Brakuje tylko kogo z konfy. Najlepiej Brauna.
Owsa liderowi 3drogi...a nie głosu przy urnach...I twórcom tego miszmasz lokalnego...owsa do żłobu!