Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Grzechy Piotra R

~~Kosmonauta niezalogowany
2 kwietnia 2024r. o 13:32
~~Bolecnauta napisał(a): Bardzo ciężkie oskarżenie. Nawet jak w woalce brzmi jednoznacznie.

Mieszkańcy Bolesławca lubią być robieni w bambuko.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Czarnawa Tunbergia niezalogowany
2 kwietnia 2024r. o 22:06
Największe grzech p. R to buta i pycha, a co za nimi idzie to zdanie o swojej nieomylności, a to niestety powoduje brak jednego, spójnego i logicznego pomysłu na rozwój tego miasta z jednej i braku szacunku do innych ludzi z drugiej strony.... tylko tyle i aż tyle. Cała raeszta to już tylko pochodne tych grzechów.
~~Czarny Ubiorek niezalogowany
2 kwietnia 2024r. o 23:03
~~Czarnawa Tunbergia napisał(a): Największe grzech p. R to buta i pycha, a co za nimi idzie to zdanie o swojej nieomylności, a to niestety powoduje brak jednego, spójnego i logicznego pomysłu na rozwój tego miasta z jednej i braku szacunku do innych ludzi z drugiej strony.... tylko tyle i aż tyle. Cała raeszta to już tylko pochodne tych grzechów.

To miasto już kilka lat temu przestało się rozwijać, a stan obecny to stagnacja.

Roman tylko trwa na stanowisku i nie prowadzi miasta jak lider.

Inni zaczynają nam uciekać - degrengolada.
~~Wrzosowy Kielichowiec niezalogowany
3 kwietnia 2024r. o 8:18
Czy radni miasta sprzeciwili się chociaż jednej decyzji Romana przez te cztery lata?
~~Granatowoszary Dziurawiec niezalogowany
3 kwietnia 2024r. o 13:24
Nigdy na Romana nie głosowałem i nie mam zamiaru głosować na człowieka któremu źle patrzy z oczu , wcześniej był w pisowskim obozie politycznym potem podjął decyzję wystąpienia z PIS . Nigdy nie zapomnę zakupu nowego autobusu dla miasta którym Roman urządził sobie przejażdżkę a potem z tym swoim uśmiechem na twarzy poszedł zapłacić mandat na policji .Mam cichą nadzieję że dobre wiatry wywieja tego człowieka z ratusza oraz jego sługusów i popleczników , teraz jest najwyższy czas aby mieszkańcy pokazali mu czerwoną kartkę . Na dzień dzisiejszy Roman nie ma też wsparcia w postaci potężnego sojusznika z Bazyliki Jaroszewicza który odszedł w niesławie i tego samego życzę Romanowi
~~Owszem ale niezalogowany
3 kwietnia 2024r. o 14:38
~~Granatowoszary Dziurawiec napisał(a): Nigdy na Romana nie głosowałem i nie mam zamiaru głosować na człowieka któremu źle patrzy z oczu , wcześniej był w pisowskim obozie politycznym potem podjął decyzję wystąpienia z PIS . Nigdy nie zapomnę zakupu nowego autobusu dla miasta którym Roman urządził sobie przejażdżkę a potem z tym swoim uśmiechem na twarzy poszedł zapłacić mandat na policji .Mam cichą nadzieję że dobre wiatry wywieja tego człowieka z ratusza oraz jego sługusów i popleczników , teraz jest najwyższy czas aby mieszkańcy pokazali mu czerwoną kartkę . Na dzień dzisiejszy Roman nie ma też wsparcia w postaci potężnego sojusznika z Bazyliki Jaroszewicza który odszedł w niesławie i tego samego życzę Romanowi

Jeden pochlebca odchodzi a na jego miejsce pojawia sie kilku nowych wazeliniarzy. Najwięksi sługusy to jego bezradni radni.
~~Fakt niestety niezalogowany
3 kwietnia 2024r. o 15:14
Czy się wam podoba czy nie prezio wygra wybory w podskokach. Babcie i dziadki kosciółkowe w blokowiskach już stoją w blokach startowych do urny. Prezio od czasu do czasu zawiezie ich na wycieczka , pochwali za kwiatki na działce, postoi przy darmowym autobusie tak jak by to on go kupił i tak dalej.
~~Liliowy Brokuł niezalogowany
3 kwietnia 2024r. o 15:22
Kto nie ma grzechów ,niech rzuca kamieniami
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.