~~Bolecnauta napisał(a): Bardzo ciężkie oskarżenie. Nawet jak w woalce brzmi jednoznacznie.
~~Czarnawa Tunbergia napisał(a): Największe grzech p. R to buta i pycha, a co za nimi idzie to zdanie o swojej nieomylności, a to niestety powoduje brak jednego, spójnego i logicznego pomysłu na rozwój tego miasta z jednej i braku szacunku do innych ludzi z drugiej strony.... tylko tyle i aż tyle. Cała raeszta to już tylko pochodne tych grzechów.
~~Granatowoszary Dziurawiec napisał(a): Nigdy na Romana nie głosowałem i nie mam zamiaru głosować na człowieka któremu źle patrzy z oczu , wcześniej był w pisowskim obozie politycznym potem podjął decyzję wystąpienia z PIS . Nigdy nie zapomnę zakupu nowego autobusu dla miasta którym Roman urządził sobie przejażdżkę a potem z tym swoim uśmiechem na twarzy poszedł zapłacić mandat na policji .Mam cichą nadzieję że dobre wiatry wywieja tego człowieka z ratusza oraz jego sługusów i popleczników , teraz jest najwyższy czas aby mieszkańcy pokazali mu czerwoną kartkę . Na dzień dzisiejszy Roman nie ma też wsparcia w postaci potężnego sojusznika z Bazyliki Jaroszewicza który odszedł w niesławie i tego samego życzę Romanowi