~~Teo napisał(a): Słabo to wszystko wygląda w tej naszej Gromadce.
Dlaczego tylko 20 osób jest wpuszczane na basen? Przyjeżdża rodzina z innej wioski i nie jest wpuszczona na basen, bo na basenie sami swoi i innych się nie wpuszcza.
Tak to u nas od dziesięcioleci, wszystko dla swoich co ciągle z czego chcą korzystają a utrzymuje się to wszystko z naszych pieniędzy.
Dlatego chcieliśmy zmian, niestety będziemy musieli poczekać jeszcze przez jakiś czas, wcale mnie to nie cieszy.
~~Migdałowy Szafirek napisał(a): Cieszę się, że będę miał drogę asfaltową do swojej posesji. Obiecał mi togminy
~~Franijo napisał(a): Trochę mnie podłamały wyniki wyborów, a już wybór sołtyski na radną i Józefa ty już bez komentarza.
~~Bla bla napisał(a):Ktoś napisał: ~~Franijo napisał(a): Trochę mnie podłamały wyniki wyborów, a już wybór sołtyski na radną i Józefa ty już bez komentarza.
A kto wygral konkurs na stanowisko bibliotekarza w GOKIB?
~~Migdałowy Szafirek napisał(a): Cieszę się, że będę miał drogę asfaltową do swojej posesji. Obiecał mi togminy
~~Brudnożółta Niezapominajka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Migdałowy Szafirek napisał(a): Cieszę się, że będę miał drogę asfaltową do swojej posesji. Obiecał mi togminy
HAHA mi też obiecał i nie dotrzymał słowa, teraz się miga jak przypominam