~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brudnożółta Niezapominajka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Migdałowy Szafirek napisał(a): Cieszę się, że będę miał drogę asfaltową do swojej posesji. Obiecał mi togminy
HAHA mi też obiecał i nie dotrzymał słowa, teraz się miga jak przypominam
No i popisać sobie możecie w necie....
Mnie tam droga asfaltowa niepotrzebna . Lubię naturę.
~~Brudnożółta Niezapominajka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Migdałowy Szafirek napisał(a): Cieszę się, że będę miał drogę asfaltową do swojej posesji. Obiecał mi togminy
~~Edek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brudnożółta Niezapominajka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Migdałowy Szafirek napisał(a): Cieszę się, że będę miał drogę asfaltową do swojej posesji. Obiecał mi togminy
Przyszedł czas,że obiecanki nie będąW fspełniane. Zawsze wyborcy są robieni w ch..a.
Edek kaleko umysłowa , ciebie to jak nic ktoś chu.. m zrobił .
Zastosowana autokorekta
~~Zygmund napisał(a):Ktoś napisał: ~~Edek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brudnożółta Niezapominajka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Migdałowy Szafirek napisał(a): Cieszę się, że będę miał drogę asfaltową do swojej posesji. Obiecał mi togminy
Przyszedł czas,że obiecanki nie będąW fspełniane. Zawsze wyborcy są robieni w ch..a.
Edek kaleko umysłowa , ciebie to jak nic ktoś chu.. m zrobił .
Aleś Ty głupi Zygmund. Drugiego takiego nie znajdziesz.