~~Seledynowy Pięciornik napisał(a): Gratulacje - tak naprawde nowogrodziec do tej pory kojarzyl mi sie z niczym mam nadzieje ze Pani to zmieni
~~Srebrna Jukka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kakaowy Żywotnikowiec napisał(a): Panie Relich, Kosior i Kapusta może jakiś filmik z basenów?
Uchyl rabka takemnicy ;))..
~~Atramentowa Lepnica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Srebrna Jukka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kakaowy Żywotnikowiec napisał(a): Panie Relich, Kosior i Kapusta może jakiś filmik z basenów?
Uchyl rabka takemnicy ;))..
Oj chyba zachłysnęli się tą chlorowaną wodą na basenie w Osiecznicy i długo będzie się im czkało ,
Chlorowana jest niezdrowa.
~~X napisał(a): Najlepsze jest to, że ci ludzie którzy głosowali na Relicha i pluli na Świder teraz gratulują na Facebooku nowej Pani burmistrz. To chyba tak na zapas, może trzeba będzie coś załatwić a nowa burmistrz sprawdzi kto gratulował i pomoże w przyszłości. Hipokryzja trwa, ludzie ogarnięcie się
~~Jasnoturkusowy Rumianek napisał(a):Ktoś napisał: ~~X napisał(a): Najlepsze jest to, że ci ludzie którzy głosowali na Relicha i pluli na Świder teraz gratulują na Facebooku nowej Pani burmistrz. To chyba tak na zapas, może trzeba będzie coś załatwić a nowa burmistrz sprawdzi kto gratulował i pomoże w przyszłości. Hipokryzja trwa, ludzie ogarnięcie się
Nowa burmistrz nie jest od sprawdzania , kto co . Tylko rękawy zakasać i do pracy . Ona jest dla każdego mieszkańca całej gminy . Czy to się jej podoba czy nie . Nie głosowałem , bo nie byłem na wyborach , ale słabo to widzę , jeśli już straszy się mieszkańców .
~~Jaskrawozielony Żylistek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnoturkusowy Rumianek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~X napisał(a): Najlepsze jest to, że ci ludzie którzy głosowali na Relicha i pluli na Świder teraz gratulują na Facebooku nowej Pani burmistrz. To chyba tak na zapas, może trzeba będzie coś załatwić a nowa burmistrz sprawdzi kto gratulował i pomoże w przyszłości. Hipokryzja trwa, ludzie ogarnięcie się
Nowa burmistrz nie jest od sprawdzania , kto co . Tylko rękawy zakasać i do pracy . Ona jest dla każdego mieszkańca całej gminy . Czy to się jej podoba czy nie . Nie głosowałem , bo nie byłem na wyborach , ale słabo to widzę , jeśli już straszy się mieszkańców .
Kto i czym straszy mieszkańców, napisz konkretnie a nie siejesz zamęt.
Ma sprawdzić kto gratulował na fejsie Relichowi . Sami to piszą a potem głupa lecą .