Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Joanna Świder burmistrzem Nowogrodźca, koniec ery ekipy Relicha
~~Kakaowy Żywotnikowiec niezalogowany
8 kwietnia 2024r. o 18:15
Najważniejsze, że Parzyce mają nowego Radnego !
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Atramentowa Lepnica niezalogowany
8 kwietnia 2024r. o 18:27
~~Kakaowy Żywotnikowiec napisał(a): Najważniejsze, że Parzyce mają nowego Radnego !

Kapusta zwijaj ten baner swój i Relicha bo strasznie na nim wyglądacie przestraszeni .
~~Mieszkaniec nc niezalogowany
8 kwietnia 2024r. o 20:52
Koniec układów układzików byłego burmistrza
~~Ja niezalogowany
8 kwietnia 2024r. o 21:59
Odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku. Brawo
~~Brązowoszara Czereśnia niezalogowany
8 kwietnia 2024r. o 22:30
Na stanowiskach powinna być rotacja. Czyli wymiana kadr na lepsze. A rządzenie? Tak ,by żyło się mieszkańcom coraz lepiej. Po pierwsze gospodarka (dobre warunki dla naszych firm, znośne podatki, tanie budownictwo, służba zdrowia na poziomie, drogi). Nie zapominajmy o kulturze. Racjonalna gospodarka pieniędzmi , bezpieczeństwo i troska o mieszkańców, obrona naszych interesów. Dialog władz z mieszkańcami i odwrotnie jak najbardziej pożądany. I wszyscy rzetelnie pracujmy.Za to wszystko dziękujmy Bogu i cieszmy się życiem.
~~Neutralny mieszkaniec niezalogowany
9 kwietnia 2024r. o 15:00
~~Atramentowa Lepnica napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kakaowy Żywotnikowiec napisał(a): Najważniejsze, że Parzyce mają nowego Radnego !

Kapusta zwijaj ten baner swój i Relicha bo strasznie na nim wyglądacie przestraszeni .

Nie wiem co Wam zrobił Pan Kapusta. Odkąd został radnym starał się by dla wioski było jak najlepiej, w końcu zaczęło coś się dziać. Był zawsze dla mieszkańców, angażował się w życie społeczne. Nie da się zrobić wszystkiego na raz jeśli wcześniej nie było robione nic. Najprościej się z kogoś pośmiać. Szkoda że nie docenione i niezauważone jest to co zostało zrobione. Społeczność zdecydowała, że chce zmian i w porządku. Dajmy się wykazać nowemu radnemu, tylko patrząc jacy ludzie zamieszkują tę miejscowość życzę nowemu radnemu wiele cierpliwości bo nie są to łatwi ludzie. Jest wiele do zrobienia w całej gminie więc dajmy wykazać się radnym, nowej Pani Burmistrz a przy tym zachowajcie spokój i rozum. Czy hasłem przewodnim Pani Burmistrz nie było „Stop hejt”? Dajmy pracować wybranym, dąży do współpracy żeby żyło się nam lepiej. Myślę że lepiej żyje się tam gdzie jest spokój i zrozumienie, a nie obrażanie siebie na wzajem. Obrzydliwe są takie zachowania, i do póki się to nie skończy, lepiej nigdy nie będzie ktokolwiek by nie był radnym czy Burmistrzem. Pozdrawiam.
~~Pomarańczowobrązowa Skimia niezalogowany
9 kwietnia 2024r. o 16:38
~~Neutralny mieszkaniec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Atramentowa Lepnica napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kakaowy Żywotnikowiec napisał(a): Najważniejsze, że Parzyce mają nowego Radnego !

Nie wiem co Wam zrobił Pan Kapusta. Odkąd został radnym starał się by dla wioski było jak najlepiej, w końcu zaczęło coś się dziać. Był zawsze dla mieszkańców, angażował się w życie społeczne. Nie da się zrobić wszystkiego na raz jeśli wcześniej nie było robione nic. Najprościej się z kogoś pośmiać. Szkoda że nie docenione i niezauważone jest to co zostało zrobione. Społeczność zdecydowała, że chce zmian i w porządku. Dajmy się wykazać nowemu radnemu, tylko patrząc jacy ludzie zamieszkują tę miejscowość życzę nowemu radnemu wiele cierpliwości bo nie są to łatwi ludzie. Jest wiele do zrobienia w całej gminie więc dajmy wykazać się radnym, nowej Pani Burmistrz a przy tym zachowajcie spokój i rozum. Czy hasłem przewodnim Pani Burmistrz nie było „Stop hejt”? Dajmy pracować wybranym, dąży do współpracy żeby żyło się nam lepiej. Myślę że lepiej żyje się tam gdzie jest spokój i zrozumienie, a nie obrażanie siebie na wzajem. Obrzydliwe są takie zachowania, i do póki się to nie skończy, lepiej nigdy nie będzie ktokolwiek by nie był radnym czy Burmistrzem. Pozdrawiam.

Brawo za ten wpis . Tylko czy to dotrze do tych wszystkich co lubią hejtować , zazdrość ludzka nie zna granic . Bardzo bym chciał , aby w mojej wsi był taki radny jak Pan Kapusta . Parzyce strzeliły sobie w kolano . Sołtyska zachowuje się jak by wszystkim rozumy zjadła . Radny wiele robił , mieszkańcy też ale to ona zbiera fanfary . Żałosne to .
~~Do wyżej niezalogowany
9 kwietnia 2024r. o 19:10
Po co piszesz głupoty o jakiejś zazdrości o hejcie itp, jakby Kapusta myślał wcześniej o wiosce to dalej byłby radnym, powiedz po co mu były baseny z Relichem, po co oskarżał a później przepraszał panią Świder o rozwiązanie drużyny piłkarskiej, jako członek zarządu doskonale wiedział jak było i dlaczego drużyny nie ma, przez swoją kadencję ani razu nie zrobił żadnego zebrania jako radny i nie zapytał jakie są potrzeby mieszkańców, oceniam Go jako radnego nie jako człowieka, w Parzycach jest wiele osób które społecznie pomagają w rozwoju wsi, pan Kapusta też do nich należy, ale jako radny niestety nie zaimponował, miał swój czas ale dla wsi jako radny nie zrobił nic, chyba że się mylę, pani sołtys jak najbardziej zasługuje na pochwałę, bardzo się stara, wiele inicjatyw z jej strony bardzo trafnych, mam nadzieję że nawiąże dobre relacje z nowym radnym i panią burmistrz a to zaowocuje rozwojem naszej wsi, bo potencjał ludzki w nie jest, pozdrawiam mieszkańców Parzyc,
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy