~~Atramentowa Lepnica napisał(a): Ktoś napisał: ~~Kakaowy Żywotnikowiec napisał(a): Najważniejsze, że Parzyce mają nowego Radnego !
Kapusta zwijaj ten baner swój i Relicha bo strasznie na nim wyglądacie przestraszeni .
Nie wiem co Wam zrobił Pan Kapusta. Odkąd został radnym starał się by dla wioski było jak najlepiej, w końcu zaczęło coś się dziać. Był zawsze dla mieszkańców, angażował się w życie społeczne. Nie da się zrobić wszystkiego na raz jeśli wcześniej nie było robione nic. Najprościej się z kogoś pośmiać. Szkoda że nie docenione i niezauważone jest to co zostało zrobione. Społeczność zdecydowała, że chce zmian i w porządku. Dajmy się wykazać nowemu radnemu, tylko patrząc jacy ludzie zamieszkują tę miejscowość życzę nowemu radnemu wiele cierpliwości bo nie są to łatwi ludzie. Jest wiele do zrobienia w całej gminie więc dajmy wykazać się radnym, nowej Pani Burmistrz a przy tym zachowajcie spokój i rozum. Czy hasłem przewodnim Pani Burmistrz nie było „Stop hejt”? Dajmy pracować wybranym, dąży do współpracy żeby żyło się nam lepiej. Myślę że lepiej żyje się tam gdzie jest spokój i zrozumienie, a nie obrażanie siebie na wzajem. Obrzydliwe są takie zachowania, i do póki się to nie skończy, lepiej nigdy nie będzie ktokolwiek by nie był radnym czy Burmistrzem. Pozdrawiam.