~~Mysi Lubczyk napisał(a):Ktoś napisał: ~~Krwawosina Kosodrzewina napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rdzawobrązowa Goryczka napisał(a): Brawo Pani Asiu !!! Wreszcie sprawiedliwość zwyciężyła!!!
Na tą sprawiedliwość to poczekaj bo jej nie ma . Traktować ją tak jak ona to robiła przez lata . Niech poczuje jak to jest rzucać kłody pod nogi , aby tylko do koryta .
Jprd. Człowieku chodzisz i powtarzasz ten sam tekst każdemu kogo spotkasz. Już Ci jeden powiedział że nie przystoi to nowemu radnemu.
Jakoś jak zadałem Ci pytanie dlaczego, z jakiego powodu chcesz być opurtonista to krótko powiedziałeś : bo tak należy.
Ja nie radny tylko zwykły mieszkaniec .
~~Bladoczerwony Tojad napisał(a): Widać iż Pani Burmistrz zajmuje się plotkami w swoim oficjalnym wystąpieniu. Decyzje będzie podejmieac na podstawie tego jakie słuchy będą do Niej docierać i kreować swoją politykę
~~Obywatel napisał(a): Niech nowa pani Burmistrz zwróci uwagę na fuszerkę elewacji nowego budynku na stadionie. Niech wykonawca elewacji naprawia za darmo teraz. Wizytowka miasta a tu takie coś. Gratulujemy wygranej !!
~~Szaroniebieski Tulipan napisał(a): Oczywiście że opoz będzie szkodziła ale karma wróci z podwojoną siła do każdego który ma cel zemsty. Przypominam przykazanie Boże. - - kto podnosi zlo na brata swego podnosi na mnie. Amen