~~Kredowobiały Żylistek napisał(a): Fałsz to bije z wszystkich tych co zasuszcza nowe p. Burmistrz. Pani Joasiu to my bardzo dziękuję my że Pani mimo tak ogromnych przeszkód zdecydowała się startować w tych wyborach. My tego oragnelismy jako mieszkańcy. Bo nas wysłuchałBóg nas wysłuchał.
~~Amarantowa Mahonia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bladoczerwony Tojad napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Mysi Lubczyk napisał(a): Zaczyna mi się podobać.
Nigdy wcześniej nie widziałem aby Relich w podobnym tonie się wypowiadał.
Dostaje kobieta odemnie duży kredyt zaufania.
Ja widziałem, iż radni od Burmistr a i sam Burmistrz gratulował. A nowa Pani Burmistrz zajmuje się słuchami.... Drogi, swietlice, kiedy nowi lekarze, basen, urząd czynny do 17 stej, place zabaw....to są zadania które obiecano a nie darmowe pogaduchy psychologiczne u Pani Burmistrz.
Hmm a co relich juz die wyniosl i przekazal oalecxke.
Tak -juz die wyniosl i przekazal oalecxke
~~Rdzawobrązowa Goryczka napisał(a): Brawo Pani Asiu !!! Wreszcie sprawiedliwość zwyciężyła!!!
~~Aaa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Purpurowy Jaśminowiec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ja napisał(a): Piękna, mądra, szlachetna a przede wszystkim otwarta na ludzi kobieta Włodarzem mojej Gminy. Witamy nie na najbliższe 5 a 10 lat.
Nie rozpędzaj się aż tak, to dopiero początek.
Dokładnie
Początek początkiem ale jego było już dość co by nie zrobiła będzie dużo lepsza niż były burmistrz.
~~Bladoczerwony Tojad napisał(a):masakra nie weszła jeszcze do gminy a już basen chcecie Boże ludzie pewnie pani Asia zacznie machać magiczna różdżką i wszystko wciągu sekundy powstanie realia dlaczego Relicha przez te lata nie rozliczyliście z tego co miał zrobić tylko ja już zaczynacie co jeszcze kobieta nie miała okazji nic zrobić .Ktoś napisał: ~~Mysi Lubczyk napisał(a): Zaczyna mi się podobać.
Nigdy wcześniej nie widziałem aby Relich w podobnym tonie się wypowiadał.
Dostaje kobieta odemnie duży kredyt zaufania.
Ja widziałem, iż radni od Burmistr a i sam Burmistrz gratulował. A nowa Pani Burmistrz zajmuje się słuchami.... Drogi, swietlice, kiedy nowi lekarze, basen, urząd czynny do 17 stej, place zabaw....to są zadania które obiecano a nie darmowe pogaduchy psychologiczne u Pani Burmistrz.