~~Groszkowa Aksamitka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Żółta Hakonechloa napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Atramentowa Lepnica napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Atramentowa Lepnica napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Hrj napisał(a): Fałsz z gęby widać na kilometr
Ale z twojej
Nie na kilometr tylko na całą gminę aż razi w oczy .
Razi w oczy tych co mają za uszami tych co mieli okazję intensywnie współpracować z byłym burmistrzem tych co go tu tak bronią i oczerniają panią Asię bo tylko tyle mają odwagi by napisać komentarz a zero jaj by powiedzieć jej to w twarz jesteście małymi szczurkami którzy boją się własnego odbicia .
Ja nie od Relicha , Ani za nim ani za nią. Jej mówić w oczy po co? ona zrobi po swojemu , Mam swoje lata i wiem że będzie tylko gorzej .
~~Franek napisał(a): czytam te komentarze i mam wrażenie, że niektórzy tak po chamsku piszą o nowej p. Burmistrz, bo chyba kogoś tu od koryta odrywają. Pani Joanna Świder wygrała w wyborach uczciwie z dużą przewagą i trzeba to zaakceptować. Obrażając p. Asię obrażacie kilka tysięcy jej wyborców. Nie każdy ma odwagę wyjść do ludzi, spotkać się z nimi i porozmawiać, do tego trzeba być człowiekiem. Pani Asiu trzymamy kciuki i wspieramy, jeszcze zobaczą wszyscy jak gmina może wyglądać.
~~Krwawosina Kosodrzewina napisał(a):Ktoś napisał: ~~Franek napisał(a): czytam te komentarze i mam wrażenie, że niektórzy tak po chamsku piszą o nowej p. Burmistrz, bo chyba kogoś tu od koryta odrywają. Pani Joanna Świder wygrała w wyborach uczciwie z dużą przewagą i trzeba to zaakceptować. Obrażając p. Asię obrażacie kilka tysięcy jej wyborców. Nie każdy ma odwagę wyjść do ludzi, spotkać się z nimi i porozmawiać, do tego trzeba być człowiekiem. Pani Asiu trzymamy kciuki i wspieramy, jeszcze zobaczą wszyscy jak gmina może wyglądać.
A kto tu kogo obraża ? Ludzie piszą prawdę . Wyszła do ludzi tylko po to aby im namieszać w głowie . Ja nie głosowałem na nikogo.Teraz to wszyscy , że się ją obraża . Jak na Relicha pluto , zabierano mu godnosć , to nie byli czasem jej wyborcy?
~~Kirowy Tulipanowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Krwawosina Kosodrzewina napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Franek napisał(a): czytam te komentarze i mam wrażenie, że niektórzy tak po chamsku piszą o nowej p. Burmistrz, bo chyba kogoś tu od koryta odrywają. Pani Joanna Świder wygrała w wyborach uczciwie z dużą przewagą i trzeba to zaakceptować. Obrażając p. Asię obrażacie kilka tysięcy jej wyborców. Nie każdy ma odwagę wyjść do ludzi, spotkać się z nimi i porozmawiać, do tego trzeba być człowiekiem. Pani Asiu trzymamy kciuki i wspieramy, jeszcze zobaczą wszyscy jak gmina może wyglądać.
A kto tu kogo obraża ? Ludzie piszą prawdę . Wyszła do ludzi tylko po to aby im namieszać w głowie . Ja nie głosowałem na nikogo.Teraz to wszyscy , że się ją obraża . Jak na Relicha pluto , zabierano mu godnosć , to nie byli czasem jej wyborcy?
Prawda
Szczera prawda ten komentarz wart tysiąc słów . Lepiej bym sam tego nie napisał . Prawda po tysiąc kroć . Brawo .