Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Gmina Gromadka

~~Ochrowy Klon niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 16:25
Taa. Kopidoły i krety.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Iwona na niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 16:44
Coraz drożej . Jak w tym państwie przeżyć normalnie chociażby 2 tygodnie mając niecałe 1700 zł emerytury !
~~Ciemnopiwny Kaczeniec niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 17:43
~~Wrzosowy Rokitnik napisał(a): To są radni w stanie spoczynku. Wybraliście dziadków to teraz nie oczekujcie od nich że będą ogarniajć rzeczywistość. Mamy neoPZPR w radzie gminy.

Rzeczywiście. Wszyscy przekroczyli 18 rok życia .
~~Rubinowa Petunia niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 18:06
Gmina organizuje wspólną kolację Polaków i innej nacji.

Są chętni ? Ciekawi mnie to nowe grono wsparcia obecnej władzy.
Pozdrawiam
~~Szmaragdowozielony Kroplik niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 21:57
Wszystkim Górnikom. Ciężko pracującym pod ziemią, Wszystkiego Najlepszego!!.
A dzieci zomowców w końcu połapiemy i rozliczymy..
~~emeryt niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 22:06
~~Iwona na napisał(a): Coraz drożej . Jak w tym państwie przeżyć normalnie chociażby 2 tygodnie mając niecałe 1700 zł emerytury !

To trzeba było się uczyć a nie kamieniami na szkołę rzucać . Wczoraj spotkałem kolegę spytał mnie co u mnie, powiedziałem ,że wszystko gra oprócz kasy a on to ty narzekasz ,to ile masz emerytury ja mówię 3,500 zł ja pytam a ty ile 5,700zł ja mówię przecież ty siedziałeś na portierni w Ceramice ,ale wcześniej pracowałem w Polfie .
~~Zenek niezalogowany
5 grudnia 2024r. o 7:22
~~emeryt napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Iwona na napisał(a): Coraz drożej . Jak w tym państwie przeżyć normalnie chociażby 2 tygodnie mając niecałe 1700 zł emerytury !

To trzeba było się uczyć a nie kamieniami na szkołę rzucać . Wczoraj spotkałem kolegę spytał mnie co u mnie, powiedziałem ,że wszystko gra oprócz kasy a on to ty narzekasz ,to ile masz emerytury ja mówię 3,500 zł ja pytam a ty ile 5,700zł ja mówię przecież ty siedziałeś na portierni w Ceramice ,ale wcześniej pracowałem w Polfie .

Po co się uczyć. Mój sąsiad po podstawówce, dostał 8 tys. zł emerytury, a ja po studiach mam niecałe 3 tys.
~~Ochrowy Klon niezalogowany
5 grudnia 2024r. o 7:49
~~Zenek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~emeryt napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Iwona na napisał(a): Coraz drożej . Jak w tym państwie przeżyć normalnie chociażby 2 tygodnie mając niecałe 1700 zł emerytury !

To trzeba było się uczyć a nie kamieniami na szkołę rzucać . Wczoraj spotkałem kolegę spytał mnie co u mnie, powiedziałem ,że wszystko gra oprócz kasy a on to ty narzekasz ,to ile masz emerytury ja mówię 3,500 zł ja pytam a ty ile 5,700zł ja mówię przecież ty siedziałeś na portierni w Ceramice ,ale wcześniej pracowałePo co się uczyć. Mój sąsiad po podstawówce, dostał 8 tys. zł emerytury, a ja po studiach mam niecałe 3 tys.

~~Zenek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~emeryt napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Iwona na napisał(a): Coraz drożej . Jak w tym państwie przeżyć normalnie chociażby 2 tygodnie mając niecałe 1700 zł emerytury !

Po co się uczyć. Mój sąsiad po podstawówce, dostał 8 tys. zł emerytury, a ja po studiach mam niecałe 3 tys.

Z tego co piszecie to macie 3 , 3.5 , 5.7 i 8 tysięcy emerytury . Więc co wy narzekacie ?! A jak któś rzeczywiście ma 1900 to co czyja to wina ,ze nie odkładał na swoją ? Każdy z nas musi zadbać o swoją emeryturę. Jeden jak widać po podstawówce może mieć więcej niż ten po studiach.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.