~~Ciemnopiwny Wiesiołek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Woskowożółta Forsycja napisał(a): Jakie języki obce zna ten pisowski poseł?
A jakie znal Tusk jak szedł na króla Europy? Poszukaj najlepiej na YT wypowiedzi. Dasz radę ...
~~Karminowoczerwony Winnik napisał(a): Brawo p.pośle,proniemiecka PO powinna zostać wykreślona z rejestru sądowego.
~~Zgniłozielony Dąb napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnopiwny Wiesiołek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Woskowożółta Forsycja napisał(a): Jakie języki obce zna ten pisowski poseł?
A jakie znal Tusk jak szedł na króla Europy? Poszukaj najlepiej na YT wypowiedzi. Dasz radę ...
Biegle angielski. A Du(p)da jaki?
Biegle powiadasz:)))))))) znaczy że ja jestem jak rodowity angol. A znam jako tako. Ale skoro taka znajomość nazywasz biegłą to mnie podbudowałeś :))))))
~~Zgniłozielony Dąb napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnopiwny Wiesiołek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Woskowożółta Forsycja napisał(a): Jakie języki obce zna ten pisowski poseł?
Biegle angielski. A Du(p)da jaki?
A swoją drogą co ma Duda do EU? Rozmowa jest chyba o wyborach do PE.