~~Liliowoniebieski Wiąz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Piwna Magnolia napisał(a): Pewnie pracodawca poczekaj dobiorą ci się do twojego podatku i ZUS ale pewnie nie dając podwyżki pracownikom odbijesz to sobie.Kto bogatemu zabroni.
Czy wy ludzie jesteście walnięci ,ja żyję dość długo na tym świecie i zawsze radzę sobie z kryzysami i sztucznym dobrobytem ,Za komuny było ciężko ale ludzie się szanowali ,ja te czasy wspominam mile pomimo że czasami wyłapałem za darmo parę gum od psa .jak obalili komunę była euforia ,ale ludzie zaczęli być bardziej wymagający ,teraz to ludzie skaczą sobie do oczu ,nienawidzą się za przekonania ,żona dźgnęła męża nożem bo on był za PO a ona popiera PIS. Żeby godnie żyć niestety trzeba pracować a nie liczyć na socjale typu 500+ 800+.13,14 emerytura.
~~Liliowoniebieski Wiąz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Piwna Magnolia napisał(a): Pewnie pracodawca poczekaj dobiorą ci się do twojego podatku i ZUS ale pewnie nie dając podwyżki pracownikom odbijesz to sobie.Kto bogatemu zabroni.
Czy wy ludzie jesteście walnięci ,ja żyję dość długo na tym świecie i zawsze radzę sobie z kryzysami i sztucznym dobrobytem ,Za komuny było ciężko ale ludzie się szanowali ,ja te czasy wspominam mile pomimo że czasami wyłapałem za darmo parę gum od psa .jak obalili komunę była euforia ,ale ludzie zaczęli być bardziej wymagający ,teraz to ludzie skaczą sobie do oczu ,nienawidzą się za przekonania ,żona dźgnęła męża nożem bo on był za PO a ona popiera PIS. Żeby godnie żyć niestety trzeba pracować a nie liczyć na socjale typu 500+ 800+.13,14 emerytura.
~~Cd napisał(a): Dadzą radę wystarczy że kasa nie jedzie do Torunia i inne bzdety które pokazuje się co rusz patrz 1.600 milionów poszło.........
..
~~Grynszpanowy Moszenki napisał(a):Ktoś napisał: ~~Cd napisał(a): Dadzą radę wystarczy że kasa nie jedzie do Torunia i inne bzdety które pokazuje się co rusz patrz 1.600 milionów poszło.........
..
No szczególnie Ci wyborcy KO mający domki na kredyt i ogrzewane gazem, szczególnie jak wzrosną ceny gazu 60% i 40% za prąd i stale wzrastające ceny żywności i paliwo, które już kosztuje ponad 7 zł, a jak ta świetnie sobie radzą to powinni zabrać jeszcze 800 +, bo raty kredytu im wzrosną, bo zwiększy się poziom inflacji . Najważniejsze,że PiS już nie rządzi.
~~Zielonożółty Cyprysik napisał(a): Czy bezkarność pana Piotra Romana
przystawki PiS-u , również zostanie rozliczona ?[/c
Dopieroście go wybrali a już chceta rozliczać?
~~Grynszpanowy Moszenki napisał(a):Ktoś napisał: ~~Liliowoniebieski Wiąz napisał(a):UkraińcomKtoś napisał: Ktoś napisał: ~~Piwna Magnolia napisał(a): Pewnie pracodawca poczekaj dobiorą ci się do twojego podatku i ZUS ale pewnie nie dając podwyżki pracownikom odbijesz to sobie.Kto bogatemu zabroni.
~~Liliowoniebieski Wiąz napisał(a): Ktoś napisał: ~~Piwna Magnolia napisał(a): Pewnie pracodawca poczekaj dobiorą ci się do twojego podatku i ZUS ale pewnie nie dając podwyżki pracownikom odbijesz to sobie.Kto bogatemu zabroni.
A Ty myślisz, że starsi ludzie, którzy są na emeryturze nie pracowali, a jeżeli chodzi o 800 + to należy to zabrać jestem za.