Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Szymon Pogoda nie chce być już posłem na Sejm RP?
~~Grynszpanowy Moszenki niezalogowany
1 maja 2024r. o 15:11
~~Liliowoniebieski Wiąz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Piwna Magnolia napisał(a): Pewnie pracodawca poczekaj dobiorą ci się do twojego podatku i ZUS ale pewnie nie dając podwyżki pracownikom odbijesz to sobie.Kto bogatemu zabroni.

Czy wy ludzie jesteście walnięci ,ja żyję dość długo na tym świecie i zawsze radzę sobie z kryzysami i sztucznym dobrobytem ,Za komuny było ciężko ale ludzie się szanowali ,ja te czasy wspominam mile pomimo że czasami wyłapałem za darmo parę gum od psa .jak obalili komunę była euforia ,ale ludzie zaczęli być bardziej wymagający ,teraz to ludzie skaczą sobie do oczu ,nienawidzą się za przekonania ,żona dźgnęła męża nożem bo on był za PO a ona popiera PIS. Żeby godnie żyć niestety trzeba pracować a nie liczyć na socjale typu 500+ 800+.13,14 emerytura.

~~Liliowoniebieski Wiąz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Piwna Magnolia napisał(a): Pewnie pracodawca poczekaj dobiorą ci się do twojego podatku i ZUS ale pewnie nie dając podwyżki pracownikom odbijesz to sobie.Kto bogatemu zabroni.

Czy wy ludzie jesteście walnięci ,ja żyję dość długo na tym świecie i zawsze radzę sobie z kryzysami i sztucznym dobrobytem ,Za komuny było ciężko ale ludzie się szanowali ,ja te czasy wspominam mile pomimo że czasami wyłapałem za darmo parę gum od psa .jak obalili komunę była euforia ,ale ludzie zaczęli być bardziej wymagający ,teraz to ludzie skaczą sobie do oczu ,nienawidzą się za przekonania ,żona dźgnęła męża nożem bo on był za PO a ona popiera PIS. Żeby godnie żyć niestety trzeba pracować a nie liczyć na socjale typu 500+ 800+.13,14 emerytura.

A Ty myślisz, że starsi ludzie, którzy są na emeryturze nie pracowali, a jeżeli chodzi o 800 + to należy to zabrać jestem za.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Grynszpanowy Moszenki niezalogowany
1 maja 2024r. o 15:16
~~Cd napisał(a): Dadzą radę wystarczy że kasa nie jedzie do Torunia i inne bzdety które pokazuje się co rusz patrz 1.600 milionów poszło.........
..

No szczególnie Ci wyborcy KO mający domki na kredyt i ogrzewane gazem, szczególnie jak wzrosną ceny gazu 60% i 40% za prąd i stale wzrastające ceny żywności i paliwo, które już kosztuje ponad 7 zł, a jak ta świetnie sobie radzą to powinni zabrać jeszcze 800 +, bo raty kredytu im wzrosną, bo zwiększy się poziom inflacji . Najważniejsze,że PiS już nie rządzi.
~~Czarniawy Wilczomlecz niezalogowany
1 maja 2024r. o 15:20
~~Grynszpanowy Moszenki napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Cd napisał(a): Dadzą radę wystarczy że kasa nie jedzie do Torunia i inne bzdety które pokazuje się co rusz patrz 1.600 milionów poszło.........
..

No szczególnie Ci wyborcy KO mający domki na kredyt i ogrzewane gazem, szczególnie jak wzrosną ceny gazu 60% i 40% za prąd i stale wzrastające ceny żywności i paliwo, które już kosztuje ponad 7 zł, a jak ta świetnie sobie radzą to powinni zabrać jeszcze 800 +, bo raty kredytu im wzrosną, bo zwiększy się poziom inflacji . Najważniejsze,że PiS już nie rządzi.

Nie przyznają się do porażki. To taki typ ludzi. Będą im pluli w twarz to powiedzą że deszcz pada. A na koniec powiedzą że to i tak wina poprzedników.
~~Stalowoniebieski Barwinek niezalogowany
1 maja 2024r. o 16:21
~~Zielonożółty Cyprysik napisał(a): Czy bezkarność pana Piotra Romana
przystawki PiS-u , również zostanie rozliczona ?[/c

Dopieroście go wybrali a już chceta rozliczać?
~~Granatowoszary Wrzosiec niezalogowany
1 maja 2024r. o 18:00
~~Grynszpanowy Moszenki napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Liliowoniebieski Wiąz napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Piwna Magnolia napisał(a): Pewnie pracodawca poczekaj dobiorą ci się do twojego podatku i ZUS ale pewnie nie dając podwyżki pracownikom odbijesz to sobie.Kto bogatemu zabroni.

~~Liliowoniebieski Wiąz napisał(a): Ktoś napisał: ~~Piwna Magnolia napisał(a): Pewnie pracodawca poczekaj dobiorą ci się do twojego podatku i ZUS ale pewnie nie dając podwyżki pracownikom odbijesz to sobie.Kto bogatemu zabroni.

A Ty myślisz, że starsi ludzie, którzy są na emeryturze nie pracowali, a jeżeli chodzi o 800 + to należy to zabrać jestem za.
Ukraińcom
~~Zielonożółty Cyprysik niezalogowany
1 maja 2024r. o 19:07
„ Stalowoniebieski Barwinek niezalogowany
2 godz. 36 min. temu
~~Zielonożółty Cyprysik napisał(a):

Czy bezkarność pana Piotra Romana
przystawki PiS-u , również zostanie rozliczona ?[/c

Dopieroście go wybrali a już chceta rozliczać? „

Czy niezależny prokurator , nie pisowski rozliczy tzw „ inwestycje „
pana Piotra Romana ?
~~Zielonożółty Cyprysik niezalogowany
1 maja 2024r. o 19:23
Dlaczego odeszła pani Skarbnik z pracy w Starostwie ?

Pan Tomasz Gabrysiak
przejmując 11 działek ,
wyznaczonych pod drogi wewnętrzne , osiedla w Łaziskach ,
obciążył
Starostwo Powiatowe - Skarb Państwa , długiem ,
nieujawnioną wymagalną wierzytelnością na rzecz Banku ,
na kwotę 36,5 miliona złotych .

Komornik sądowy Piotr Wawrzyniak
sprzedał 96 działek budowlanych w Łaziskach . W toku prowadzonej egzekucji ,
nie ujawnił wierzyciela ,
Banku i długu na 36,5 miliona zł .
11 działek
przeznaczonych pod drogi wewnętrzne osiedla w Łaziskach , przejął
Starosta Tomasz Gabrysiak wraz z wymagalną nieujawnianą
wierzytelnością na 36,5 mln zł .

Po co pan Tomasz Gabrysiak obciążył Starostwo Powiatowe w Bolesławcu gigantycznym długiem ?

Źródło info ; BIP
Starostwo Powiatowe Bolesławiec
Etatowy Członek Zarządu Powiatu
~~PISS niezalogowany
1 maja 2024r. o 19:37
Jeszcze niedawno składał meble a teraz składa te łapki niczym pleban na mszy ,Pagoda łapki pa szwam i do roboty !!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza