~~Czerwonozłoty Szczypiorek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Unijny napisał(a): Spójrzcie na sondę czy Polacy są za Unią jest to ponad 74 procent.I o czym tu dyskutować .Piską się nie podoba to plecak i do Bydapesztu tam będziecie w swoich marzeniach czynić cuda i spełniać swoje marzenia
Ktoś napisał: ~~Buraczkowy Ciemiernik napisał(a): piSSdzielcy na Białoruś i Ukrainę i po kłopocie...;D
trudno to zrozumieć że tak narzekają na Unię a jednak tu siedzą ...robili nawet największe świństwa by tylko euraski unijne nie przyszły do Polski ale jak przychodzi napełniać własne ''koryto'' to nawet największe szuje obajtki ,kurskie pchają się tam jak świnie do koryta...;D
Gratuluję wyborcom KO, chętnie popatrzę jak poradzą sobie w domkach na kredyt ogrzewanych gazem jak ceny gazu wzrosną o 60 %, a ceny prądu o 40 %, a żywność już podrożała.Wzrosną też raty kredytu, bo wzrośnie inflacja.A kwoty wolnej od podatku 60.000 zł nie ma , a cena paliwa nie jest 5, 19 zł tylko ponad 7 zł. Zaczynają zamykać zakłady pracy, wzrasta bezrobocie, ale zapraszają was Niemcy na szparagi .
nie wiem z jakiego powodu ty tu podnosisz larum...
czyżby te wszystkie problemy z twojej wyliczanki ciebie nie dotyczyły?
a może ty z ''zawodu jesteś dyrektorem''?...a może samym prezesem?
ja osobiście myślę że jesteś cienki boluś bo odnoszę wrażenie że najwięcej to tu jojczą ci którzy teraz wyszli z ''ostrych oparów mgły'' ...;D
a ja popatrz ...właśnie wyłączam kompa i jadę pogrilować...
a ty?...a ty tu jęcz ,lamentuj ,drzyj włosy z głowy...;D
nara...
~~Czerwonozłoty Szczypiorek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Unijny napisał(a): Spójrzcie na sondę czy Polacy są za Unią jest to ponad 74 procent.I o czym tu dyskutować .Piską się nie podoba to plecak i do Bydapesztu tam będziecie w swoich marzeniach czynić cuda i spełniać swoje marzenia
Ktoś napisał: ~~Buraczkowy Ciemiernik napisał(a): piSSdzielcy na Białoruś i Ukrainę i po kłopocie...;DPrzeciez nie jezdza do pracy w Niemczech od dzis,Opiekunki Panie Emerytki ,budowalncy,To juz tak jest od kiedy jestesmy w Uni,A przedtem tylko nieliczni wyjezdzali co mogli miec paszport w domu,
trudno to zrozumieć że tak narzekają na Unię a jednak tu siedzą ...robili nawet największe świństwa by tylko euraski unijne nie przyszły do Polski ale jak przychodzi napełniać własne ''koryto'' to nawet największe szuje obajtki ,kurskie pchają się tam jak świnie do koryta...;D
Gratuluję wyborcom KO, chętnie popatrzę jak poradzą sobie w domkach na kredyt ogrzewanych gazem jak ceny gazu wzrosną o 60 %, a ceny prądu o 40 %, a żywność już podrożała.Wzrosną też raty kredytu, bo wzrośnie inflacja.A kwoty wolnej od podatku 60.000 zł nie ma , a cena paliwa nie jest 5, 19 zł tylko ponad 7 zł. Zaczynają zamykać zakłady pracy, wzrasta bezrobocie, ale zapraszają was Niemcy na szparagi .
~~Piwna Magnolia napisał(a): Pewnie pracodawca poczekaj dobiorą ci się do twojego podatku i ZUS ale pewnie nie dając podwyżki pracownikom odbijesz to sobie.Kto bogatemu zabroni.
~~Liliowoniebieski Wiąz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Piwna Magnolia napisał(a): Pewnie pracodawca poczekaj dobiorą ci się do twojego podatku i ZUS ale pewnie nie dając podwyżki pracownikom odbijesz to sobie.Kto bogatemu zabroni.
Czy wy ludzie jesteście walnięci ,ja żyję dość długo na tym świecie i zawsze radzę sobie z kryzysami i sztucznym dobrobytem ,Za komuny było ciężko ale ludzie się szanowali ,ja te czasy wspominam mile pomimo że czasami wyłapałem za darmo parę gum od psa .jak obalili komunę była euforia ,ale ludzie zaczęli być bardziej wymagający ,teraz to ludzie skaczą sobie do oczu ,nienawidzą się za przekonania ,żona dźgnęła męża nożem bo on był za PO a ona popiera PIS. Żeby godnie żyć niestety trzeba pracować a nie liczyć na socjale typu 500+ 800+.13,14 emerytura.
~~As napisał(a): Właśnie posłów jak Szymon Pogoda potrzebuje Europa. Dość k...skich pomyslow lewicy.