~~Jasnobrunatna Werbena napisał(a): Komentarze większości to są pisane przez R. Lub jego ziomków . Niektóre komentarze to żenada. Poziom mniej niż zero.
Co do burmistrza to oceniać można go za rok co najmniej swojej pracy. To że rada nie ma zaufania do niej to się nie dziwię skoro to większość ludzi R. Przestańcie przeszkadzać i siać ferment. Lubicie tylko robić zamęt? Czy chcecie działać na rzecz gminy. Oto jest pytanie ?
~~Jasnobrunatna Werbena napisał(a): Komentarze większości to są pisane przez R. Lub jego ziomków . Niektóre komentarze to żenada. Poziom mniej niż zero.
Co do burmistrza to oceniać można go za rok co najmniej swojej pracy. To że rada nie ma zaufania do niej to się nie dziwię skoro to większość ludzi R. Przestańcie przeszkadzać i siać ferment. Lubicie tylko robić zamęt? Czy chcecie działać na rzecz gminy. Oto jest pytanie ?
~~Złotorudy Szarłat napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnobrunatna Werbena napisał(a): Komentarze większości to są pisane przez R. Lub jego ziomków . Niektóre komentarze to żenada. Poziom mniej niż zero.
kalumnie siejesz
~~wyborczyni napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnobrunatna Werbena napisał(a): Komentarze większości to są pisane przez R. Lub jego ziomków . Niektóre komentarze to żenada. Poziom mniej niż zero.
A ja mam pytanie gdzie w tym wszystkim jest Pan Leszek ,który 10 lat promował Świdrową i uczynił z niej burmistrza a ta tak mu się odpłaciła?
~~Topazowy Dąb napisał(a):Ktoś napisał: ~~wyborczyni napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnobrunatna Werbena napisał(a): Komentarze większości to są pisane przez R. Lub jego ziomków . Niektóre komentarze to żenada. Poziom mniej niż zero.
A ja mam pytanie gdzie w tym wszystkim jest Pan Leszek ,który 10 lat promował Świdrową i uczynił z niej burmistrza a ta tak mu się odpłaciła?
Napisz kolego o co chodzi bo nikt nie wie co się stało i dlaczego powiało chłodem, wielu jest ciekaw i ja też. Będę wdzięczna.
Pani burmistrz pięknie się przymilała ,chłopina robił wszystko żeby jej pomóc ,wyszukiwał trudne sprawy dla poprzedniej ekipy , bronił ją w Sądzie odnośnie tego nieszczęsnego podpisu .Tak naprawdę to liderem Weta był Pan Leszek , .Dzisiaj ta pani udaje że go nie zna !