~~Barwinkowa Katalpa napisał(a):Ktoś napisał: ~~wasz Robert napisał(a): Relich na szefa Veto , natychmiast . Polityk o czystych ręcach i gorącym sercu, taki nasz Nowogrodzki ,,Po 1 mieszkańcy".
Jestem za !
~~Ołowiany Przypołudnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Barwinkowa Katalpa napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~wasz Robert napisał(a): Relich na szefa Veto , natychmiast . Polityk o czystych ręcach i gorącym sercu, taki nasz Nowogrodzki ,,Po 1 mieszkańcy".
Jestem za !
To jest was 2 , ty i Robert.
Jeszcze trzeci jest Leszek .
~~Barwinkowa Katalpa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ołowiany Przypołudnik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Barwinkowa Katalpa napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~wasz Robert napisał(a): Relich na szefa Veto , natychmiast . Polityk o czystych ręcach i gorącym sercu, taki nasz Nowogrodzki ,,Po 1 mieszkańcy".
Jestem za !
Całe veto za , bo widzą co wyrabia ich ulubienica . Ale ich w.....ła
~~Pomarańczowożółta Pernecja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Barwinkowa Katalpa napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ołowiany Przypołudnik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Barwinkowa Katalpa napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~wasz Robert napisał(a): Relich na szefa Veto , natychmiast . Polityk o czystych ręcach i gorącym sercu, taki nasz Nowogrodzki ,,Po 1 mieszkańcy".
Jestem za !
Całe veto za , bo widzą co wyrabia ich ulubienica . Ale ich w.....ła
To jest prawda .nawet przez myśl mi nie przeszło, że tak nas wydyma !Ale kij ma dwa końce .
~~Atramentowa Wiekuistka napisał(a): Ve-To już nie istnieje i to jest fakt, po tej kompromitacji nie ma racji bytu. Świder pokazała jaka jest autentyczna. Zamiast należycie sprawować urząd dalej prowadzi kampanię wyborczą i skłóca mieszkańców. Ale nie ma tego złego, natura nie znosi próżni i mam nadzieję, że znajdzie się wśród 15 tys. kilka ogarniętych osób i sprowadzą niebawem gminę na właściwe tory.
~~Atramentowa Wiekuistka napisał(a): Ve-To już nie istnieje i to jest fakt, po tej kompromitacji nie ma racji bytu. Świder pokazała jaka jest autentyczna. Zamiast należycie sprawować urząd dalej prowadzi kampanię wyborczą i skłóca mieszkańców. Ale nie ma tego złego, natura nie znosi próżni i mam nadzieję, że znajdzie się wśród 15 tys. kilka ogarniętych osób i sprowadzą niebawem gminę na właściwe tory.
~~JP3 napisał(a): Jezu że wam się jeszcze nie znudziło tyle ględzić bez sensu...