~~Karol napisał(a): Po tym co tu przeczytałem,to mnie nagle olśniło.Albo ktoś się podszywa i specjalnie wyciąga te głupoty o pracownikach w ratuszu,albo pracownicy ratusza są autorami tych marnych postów.Pani Burmistrz,prosze zaopatrzyć się w koparke /nie miotłe/ i wypieprzyć całe towarzystwo z ratusza.Z fałszywymi ludzmi niczego pani nie osiągnie.Oni tęsknią za Relichem ,bo wtedy nie musieli nic robić.Niech się pani nie cofa do poziomu Relicha.Nikt nie wiedział o niczym bo było wygodniej.Pani pokazuje swoją prace i super.Także kopara i do dzieła .
~~Kredowobiała Papryka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Białobrązowa Cebula napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Czarny pijar napisał(a): A czy można przeprowadzić referendum odwołujące nowego pracownika od promowania gminy? Tak całkiem na serio zbieramy kilka tysięcy podpisów i przedstawiamy taki postulat Pani Burmistrz. Zaczynamy teraz i kończymy w grudniu. Będzie słuchała głosu ludu czy nas oleje?
Można jestem za . Już czas z tym skończyć ,albo traktujemy się równy z równym , albo wywalamy na zbity łeb .
Zapiszmy ten pomysł, żeby nam nie wyleciał i myślmy dalej.
~~Mieszkanka napisał(a): Burmistrzem powinna zostać osoba o odpowiednim wykształceniu . Plany na rozwój gminy może mieć każdy z nas tylko trzeba to potem umieć zrealizować. Ta Pani jest zagubiona a latać po festynach i zdjęcia robić to każdy z nas potrafi.