~~Białoszary Eukomis napisał(a): Logika jest taka że Burmistrz wygrała o 600 głosów więcej od Relicha ale w większości Ci sami co głosowali na Świder zagłosowali na radnych od byłego burmistrza. Czy wyborcy myśleli że to będzie świetny układ ? Że się pokochają. Już widać że robią jej pod górę . Najbardziej Szelechowicz. Osoba o najmniejszych kompetencjach najwięcej ma do powiedzenia. Wybrałem Świder i chce aby dali jej szansę rządzić . A jak nie to niech radni podadzą się do dymisji
~~Modrawy Grujecznik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Białoszary Eukomis napisał(a): Logika jest taka że Burmistrz wygrała o 600 głosów więcej od Relicha ale w większości Ci sami co głosowali na Świder zagłosowali na radnych od byłego burmistrza. Czy wyborcy myśleli że to będzie świetny układ ? Że się pokochają. Już widać że robią jej pod górę . Najbardziej Szelechowicz. Osoba o najmniejszych kompetencjach najwięcej ma do powiedzenia. Wybrałem Świder i chce aby dali jej szansę rządzić . A jak nie to niech radni podadzą się do dymisji
Ja też dałem jej głos i bardzo żałuję . A dlaczego mają podać się do dymisji , bo ty tak chcesz? Teraz wiem , że oni mają rację . A co do Antoniny to nie oceniaj a nie będziesz oceniany .
Zastosowana autokorekta
~~Białoszary Eukomis napisał(a):Ktoś napisał: ~~Modrawy Grujecznik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Białoszary Eukomis napisał(a): Logika jest taka że Burmistrz wygrała o 600 głosów więcej od Relicha ale w większości Ci sami co głosowali na Świder zagłosowali na radnych od byłego burmistrza. Czy wyborcy myśleli że to będzie świetny układ ? Że się pokochają. Już widać że robią jej pod górę . Najbardziej Szelechowicz. Osoba o najmniejszych kompetencjach najwięcej ma do powiedzenia. Wybrałem Świder i chce aby dali jej szansę rządzić . A jak nie to niech radni podadzą się do dymisji
Ja też dałem jej głos i bardzo żałuję . A dlaczego mają podać się do dymisji , bo ty tak chcesz? Teraz wiem , że oni mają rację . A co do Antoniny to nie oceniaj a nie będziesz oceniany .
Jeśli popierasz Antoninę to nie głosowałeś na Świder. Nie kompromituj się.
A gdzie tu napisałem , że popieram Antoninę? Ty nawet czytać nie potrafisz .