~~3czy napisał(a): "(...) mój stosunek pracy z Urzędem Miejskim w Nowogrodźcu ustał na skutek wypowiedzenia umowy o pracę, które złożyłem i które weszło w życie po trzymiesięcznym okresie wypowiedzenia, złożyłem je ze względu na nieodpowiadające mi warunki pracy i brak perspektyw rozwoju, co jest normalną praktyką, ludzie zmieniają pracę."
Czy to prawda, że wrócił Pan do pracy w UM w Nowogrodźcu? Czy był ogłoszony konkurs na wolne stanowisko urzędnicze? Czy ma Pan teraz perspektywy do rozwoju? Co Pan wie na temat strony VE-TAMTO i jej twórców?
~~Kalinowykardynalski Grujecznik napisał(a): Dostał nagrodę pocieszenia za udział w nagonceKtoś napisał: ~~3czy napisał(a): "(...) mój stosunek pracy z Urzędem Miejskim w Nowogrodźcu ustał na skutek wypowiedzenia umowy o pracę, które złożyłem i które weszło w życie po trzymiesięcznym okresie wypowiedzenia, złożyłem je ze względu na nieodpowiadające mi warunki pracy i brak perspektyw rozwoju, co jest normalną praktyką, ludzie zmieniają pracę."
Czy to prawda, że wrócił Pan do pracy w UM w Nowogrodźcu? Czy był ogłoszony konkurs na wolne stanowisko urzędnicze? Czy ma Pan teraz perspektywy do rozwoju? Co Pan wie na temat strony VE-TAMTO i jej twórców?
~~Kalinowykardynalski Grujecznik napisał(a): Dostał nagrodę pocieszenia za udział w nagonceKtoś napisał: ~~3czy napisał(a): "(...) mój stosunek pracy z Urzędem Miejskim w Nowogrodźcu ustał na skutek wypowiedzenia umowy o pracę, które złożyłem i które weszło w życie po trzymiesięcznym okresie wypowiedzenia, złożyłem je ze względu na nieodpowiadające mi warunki pracy i brak perspektyw rozwoju, co jest normalną praktyką, ludzie zmieniają pracę."
~~Sepiowa Macierzanka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kalinowykardynalski Grujecznik napisał(a): Dostał nagrodę pocieszenia za udział w nagonceKtoś napisał: Ktoś napisał: ~~3czy napisał(a): "(...) mój stosunek pracy z Urzędem Miejskim w Nowogrodźcu ustał na skutek wypowiedzenia umowy o pracę, które złożyłem i które weszło w życie po trzymiesięcznym okresie wypowiedzenia, złożyłem je ze względu na nieodpowiadające mi warunki pracy i brak perspektyw rozwoju, co jest normalną praktyką, ludzie zmieniają pracę."
~~Kalinowykardynalski Grujecznik napisał(a): Dostał nagrodę pocieszenia za udział w nagonce Ktoś napisał: ~~3czy napisał(a): "(...) mój stosunek pracy z Urzędem Miejskim w Nowogrodźcu ustał na skutek wypowiedzenia umowy o pracę, które złożyłem i które weszło w życie po trzymiesięcznym okresie wypowiedzenia, złożyłem je ze względu na nieodpowiadające mi warunki pracy i brak perspektyw rozwoju, co jest normalną praktyką, ludzie zmieniają pracę."
Młody nie ma świadomości że został wykorzystany i zmanipulowany wiadomo przez kogo i w jakim celu. Metody działania Ś przerażają
~~Szymon Ładocha napisał(a):Ktoś napisał: ~~3czy napisał(a): "(...) mój stosunek pracy z Urzędem Miejskim w Nowogrodźcu ustał na skutek wypowiedzenia umowy o pracę, które złożyłem i które weszło w życie po trzymiesięcznym okresie wypowiedzenia, złożyłem je ze względu na nieodpowiadające mi warunki pracy i brak perspektyw rozwoju, co jest normalną praktyką, ludzie zmieniają pracę."
Zapraszam do kontaktu nie w sposób anonimowy, z przyjemnością odpowiem na pytania. Trochę odwagi :)
~~Szymon Ładocha napisał(a):Ktoś napisał: ~~3czy napisał(a): "(...) mój stosunek pracy z Urzędem Miejskim w Nowogrodźcu ustał na skutek wypowiedzenia umowy o pracę, które złożyłem i które weszło w życie po trzymiesięcznym okresie wypowiedzenia, złożyłem je ze względu na nieodpowiadające mi warunki pracy i brak perspektyw rozwoju, co jest normalną praktyką, ludzie zmieniają pracę."
Zapraszam do kontaktu nie w sposób anonimowy, z przyjemnością odpowiem na pytania. Trochę odwagi :)
~~Zielona Rzeżucha napisał(a): Dokładnie,w tym rzecz. Był jej bardzo potrzebny w kampanii z wiadomych powodów. Obiecała mu złote góry, z których nic nie wyszło. On zachłysnął się nowymi możliwościami rozwojowymi, a po wszystkim dostał jakiś stołek w ramach podziękowania. Został wykorzystany,aż mi trochę go żal. Żal jego naiwności.Ktoś napisał: ~~Sepiowa Macierzanka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kalinowykardynalski Grujecznik napisał(a): Dostał nagrodę pocieszenia za udział w nagonce Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~3czy napisał(a): "(...) mój stosunek pracy z Urzędem Miejskim w Nowogrodźcu ustał na skutek wypowiedzenia umowy o pracę, które złożyłem i które weszło w życie po trzymiesięcznym okresie wypowiedzenia, złożyłem je ze względu na nieodpowiadające mi warunki pracy i brak perspektyw rozwoju, co jest normalną praktyką, ludzie zmieniają pracę."
~~Kalinowykardynalski Grujecznik napisał(a): Dostał nagrodę pocieszenia za udział w nagonce Ktoś napisał: ~~3czy napisał(a): "(...) mój stosunek pracy z Urzędem Miejskim w Nowogrodźcu ustał na skutek wypowiedzenia umowy o pracę, które złożyłem i które weszło w życie po trzymiesięcznym okresie wypowiedzenia, złożyłem je ze względu na nieodpowiadające mi warunki pracy i brak perspektyw rozwoju, co jest normalną praktyką, ludzie zmieniają pracę."
Młody nie ma świadomości że został wykorzystany i zmanipulowany wiadomo przez kogo i w jakim celu. Metody działania Ś przerażają
Wykorzystany i wypluty to został Pan Leszek dzięki któremu Świdrowa została burmistrzem ,ale karma wraca pani Świder .
~~Atramentowy Lubczyk napisał(a): Prokurator:)