~~Rdzawoczerwona Hakonechloa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Różowoczerwony Jabłoń napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Atramentowy Lubczyk napisał(a): Prokurator:)
To może i też. Nigdy nie wiadomo.
To może inaczej.
Kto dziś był u Burmistrzowej?
Kto zgadnie haha
Robert? Co wygrałem. Leszek ?
Leszek nie ma takich aspiracji ,spokojnie jeździ sobie TIRem po Europie i wasze posady go nie interesują ,Leszek ch ciał odsunąć szkodnika od koryta i to mu się udało ,ale Świdrowa okazała się fałszywa!
~~bbc napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rdzawoczerwona Hakonechloa napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Różowoczerwony Jabłoń napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Atramentowy Lubczyk napisał(a): Prokurator:)
To może inaczej.
Kto zgadnie haha
Leszek nie ma takich aspiracji ,spokojnie jeździ sobie TIRem po Europie i wasze posady go nie interesują ,Leszek ch ciał odsunąć szkodnika od koryta i to mu się udało ,ale Świdrowa okazała się fałszywa!
To rozumiem, że między nimi powiało chłodem?
~~Błękitna Języczka napisał(a):Ktoś napisał: ~~bbc napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rdzawoczerwona Hakonechloa napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Różowoczerwony Jabłoń napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Atramentowy Lubczyk napisał(a): Prokurator:)
To może inaczej.
Kto zgadnie haha
Mało powiedziane !
~~Mieszkaniec napisał(a): Socha lubi jeździć tirem to niech jeździ.
Niech zostawi gminę innym.
~~Mieszkaniec napisał(a): Socha lubi jeździć tirem to niech jeździ.
Niech zostawi gminę innym.
~~Nowogrodxiec news napisał(a): Niedoszły radny:)
~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Błękitna Języczka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~bbc napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rdzawoczerwona Hakonechloa napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Różowoczerwony Jabłoń napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Atramentowy Lubczyk napisał(a): Prokurator:)
To może inaczej.
Kto zgadnie haha
Mało powiedziane !
Co chcesz powiedzieć? Myślałam, że razem tworzą twardy monolit.