~~Złotawy Cis napisał(a):Ktoś napisał: ~~Płowa Gipsówka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szafranowy Śniedek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Koralowa Skimia napisał(a): Juz na zdjeciu widać że promocja tenczowych zboczeńców.Dlaczego nie nabijają się z Allaha???????????
Bo pamiętają co im zrobili w Charlie Hebdo. Słabeusze.
Imamy także gwałcą małych chłopców ???
A myślisz, że imamy są święci? :)
~~Jasiu napisał(a): Szymonie Pogodo.
Kpiny z wiary i tradycji uskuteczniał wasz marszałek Kuchciński w podkarpackich burdelach, ks. Tomasz doprowadzający do omdlenia męską prostytutkę na orgii w Dąbrowie Górniczej, rzecznik kurii białostockiej, tu cytat z jego zalotów: „będziesz moją prywatną szmatą”, Andrzej Duda z Jolą Rosiek, Izą Pęk i leśnym ruchadłem, bogobojna mężatka kurator Nowak śliniąca się do Kuchcińskiego, poseł Pięta z kochanką poznaną na rocznicy katastrofy smoleńskiej, Kurski z kościelnym rozwodem, Marta Kaczyńska- żona mężów kilku, syn Beaty Szydło przyjmujący święcenia kapłańskie w świetle kamer i w towarzystwie partyjnej wierchuszki, a dziś mąż i ojciec bez koloratki pod brodą. Ich wszystkich łączy parasol ochronny PiS, obrzydliwa hipokryzja i policzek dla tych, którzy wiary nie traktują instrumentalnie. A „ostatnią wieczerzę” będziecie wsuwać po kolei, przed pierdlem.
Zastosowana autokorekta
~~Jasiu napisał(a): Szymonie Pogodo.
Kpiny z wiary i tradycji uskuteczniał wasz marszałek Kuchciński w podkarpackich burdelach, ks. Tomasz doprowadzający do omdlenia męską prostytutkę na orgii w Dąbrowie Górniczej, rzecznik kurii białostockiej, tu cytat z jego zalotów: „będziesz moją prywatną szmatą”, Andrzej Duda z Jolą Rosiek, Izą Pęk i leśnym ruchadłem, bogobojna mężatka kurator Nowak śliniąca się do Kuchcińskiego, poseł Pięta z kochanką poznaną na rocznicy katastrofy smoleńskiej, Kurski z kościelnym rozwodem, Marta Kaczyńska- żona mężów kilku, syn Beaty Szydło przyjmujący święcenia kapłańskie w świetle kamer i w towarzystwie partyjnej wierchuszki, a dziś mąż i ojciec bez koloratki pod brodą. Ich wszystkich łączy parasol ochronny PiS, obrzydliwa hipokryzja i policzek dla tych, którzy wiary nie traktują instrumentalnie. A „ostatnią wieczerzę” będziecie wsuwać po kolei, przed pierdlem.
~~turysta napisał(a): Szymonie, nie jesteśmy w ŚREDNIOWIECZU. ( kto na Ciebie głosował ?),. Powinieneś rozpalać "stosy " dla "niewiernych". A nie uprawiać politykę z Mateuszem. Ludzie byli na Księżycu - a Ty ? - w kościele.
~~Nooo napisał(a): Niektórzy nie znają się na sztuce,teatrze...i co od nich wymagać.Ciemnota jednak jeszcze jest...co widać ,słychać i czuć.