~~Patriota napisał(a): Pisowce mieli wszystko. Zabrakło im tylko przyzwoitości i rozumu. Bo tego nie można ukraść.
~~Ołowiany Przypołudnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Perłowa Krokosmia napisał(a): Niby jakim?
O co Janusz pytasz ?
Takich Babiarzy w TVP cały czas jest bardzo dużo (patrz wydawcy). Nie mogę tego naprawdę zrozumieć, bo nowa władza w ten sposób sama robi sobie krzywdę. Tv Republika go przytuli.
Zastosowana autokorekta
~~Ja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ołowiany Przypołudnik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Perłowa Krokosmia napisał(a): Niby jakim?
O co Janusz pytasz ?
Takich Babiarzy w TVP cały czas jest bardzo dużo (patrz wydawcy). Nie mogę tego naprawdę zrozumieć, bo nowa władza w ten sposób sama robi sobie krzywdę. Tv Republika go przytuli.
A co masz do Republiki???Dla ciebie też Polskość to nienormalność???Nie musisz oglądać, masz wybór.
Republika to zlepek najjaskrawszych przykładów tej właśnie, choć wypaczonej, to jednak tezy. Medialne zbiorowisko niekompetencji, nienawiści i manipulacji półprawdami. Stacja dla elementu nie nadążającego za cywilizacją.