~~Sinoniebieska Szydlica napisał(a): Jak nie wiesz co myśleć to po jakiego piszesz o oczernianiu Burmistrz.... podaj przykład o tym świadczący.
Może czas zacząć czytać materiały dokumenty...
~~Granatowa Rudbekia napisał(a):Ktoś napisał: ~~mjr rez pil Arkadiusz SZCZĘSNY napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Lipowy napisał(a): Dobrze że major rezerwy z Koalicji Obywatelskiej to wszystko rozumie. Szkoda że KO tylko próbuje szkodzić w naszej gminie
Faktem jest, że będę szkodził każdemu kto będzie dyskryminował Ludzi i dzielił Społeczeństwo Obywatelskie na lepszych i gorszych Mieszkańców. Kto będzie się uwłaszczał na majątku Gminy i działał na szkodę Mieszkańców prowadząc szemrane interesy i będzie narażał Mieszkańców na niebezpieczeństwo.
Politykiem nie jestem, nie byłem i nigdy nie będę. Jestem oficerem Wojska Polskiego i Patriota i będę patrzył władzom Gminy na ręce - od Pani ŚWIDER, poprzez niejakiego RELICHA z DRĄGIEM po niejaką SZELECHOWICZ z jej oświadczeniem majątkowym.
Tak się składa, że mam spore możliwości...
Jeśli nie jesteś politykiem , to po ciul tu się wypowiadasz . Rozkazy wydaj w wojsku , ale widać , że cieniki Bolek z ciebie to i tam masz zero do powiedzenia . To Świdrowa obiecała małym wioską pomoc , to niech wykonuje obietnice . Sprawozdania sprawdzaj szeregowym , a tu możesz tylko pisać te bzdury . To tacy ludzie jak ty dzielą tę gminę .
Polska mowa nie być trudna widzę...
~~Qa napisał(a):Ktoś napisał: ~~mjr rez pil Arkadiusz SZCZĘSNY napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Lipowy napisał(a): Dobrze że major rezerwy z Koalicji Obywatelskiej to wszystko rozumie. Szkoda że KO tylko próbuje szkodzić w naszej gminie
Faktem jest, że będę szkodził każdemu kto będzie dyskryminował Ludzi i dzielił Społeczeństwo Obywatelskie na lepszych i gorszych Mieszkańców. Kto będzie się uwłaszczał na majątku Gminy i działał na szkodę Mieszkańców prowadząc szemrane interesy i będzie narażał Mieszkańców na niebezpieczeństwo.
Politykiem nie jestem, nie byłem i nigdy nie będę. Jestem oficerem Wojska Polskiego i Patriota i będę patrzył władzom Gminy na ręce - od Pani ŚWIDER, poprzez niejakiego RELICHA z DRĄGIEM po niejaką SZELECHOWICZ z jej oświadczeniem majątkowym.
Tak się składa, że mam spore możliwości...
Szczęsny ty masz problemy z kulturą …. Ciebie już każdy unika , bo ty jesteś dziwny człowiek
Proszę się przedstawić - z tchórzami nie dyskutuję na forach.