~~Lipowy napisał(a): Dobrze że major rezerwy z Koalicji Obywatelskiej to wszystko rozumie. Szkoda że KO tylko próbuje szkodzić w naszej gminie
~~Zagajniczanka napisał(a): No tak. Gierałtów będzie miał świetlicę za kilka milionów a Zagajnik jak zwykle nic. Napewno się na to nie zgodzimy. Jak nas radni nie poprą to Zagajnik sam przyjedzie na sesje rady i inaczej pogadamy
~~mjr rez pil Arkadiusz SZCZĘSNY napisał(a):Ktoś napisał: ~~Lipowy napisał(a): Dobrze że major rezerwy z Koalicji Obywatelskiej to wszystko rozumie. Szkoda że KO tylko próbuje szkodzić w naszej gminie
Faktem jest, że będę szkodził każdemu kto będzie dyskryminował Ludzi i dzielił Społeczeństwo Obywatelskie na lepszych i gorszych Mieszkańców. Kto będzie się uwłaszczał na majątku Gminy i działał na szkodę Mieszkańców prowadząc szemrane interesy i będzie narażał Mieszkańców na niebezpieczeństwo.
Politykiem nie jestem, nie byłem i nigdy nie będę. Jestem oficerem Wojska Polskiego i Patriota i będę patrzył władzom Gminy na ręce - od Pani ŚWIDER, poprzez niejakiego RELICHA z DRĄGIEM po niejaką SZELECHOWICZ z jej oświadczeniem majątkowym.
Tak się składa, że mam spore możliwości...
~~mjr rez pil Arkadiusz SZCZĘSNY napisał(a):Ktoś napisał: ~~Lipowy napisał(a): Dobrze że major rezerwy z Koalicji Obywatelskiej to wszystko rozumie. Szkoda że KO tylko próbuje szkodzić w naszej gminie
Faktem jest, że będę szkodził każdemu kto będzie dyskryminował Ludzi i dzielił Społeczeństwo Obywatelskie na lepszych i gorszych Mieszkańców. Kto będzie się uwłaszczał na majątku Gminy i działał na szkodę Mieszkańców prowadząc szemrane interesy i będzie narażał Mieszkańców na niebezpieczeństwo.
Politykiem nie jestem, nie byłem i nigdy nie będę. Jestem oficerem Wojska Polskiego i Patriota i będę patrzył władzom Gminy na ręce - od Pani ŚWIDER, poprzez niejakiego RELICHA z DRĄGIEM po niejaką SZELECHOWICZ z jej oświadczeniem majątkowym.
Tak się składa, że mam spore możliwości...
~~Mieszkanka miejscowości Zagajnik napisał(a): W pełni popieram działania Pani Sołtys z Zagajnika. I nie rozumiem dziwnych ludzi i ich niepotrzebnych komentarzy na temat Pani Katrzyny - są nie na miejscu. Tu chodzi o świetlice wiejską i wszystkich mieszkanców wsi Zagajnik. Pani K. jako jedyna z wcześniej działających na terenie wsi soltysów próbuje działać na większą skalę nie pozostaje jedynie na pisaniu pism do Bursmistrza i GCKiS w Nowogrodzcu które i tak sobie z tym nic nie robią od lat... I wierzę, że te teraźniejsze działania sprawią, że w końcu w Zagajniku powstanie świetlica (nie oczekujemy pałaców, galerii, zamków i hoteli wystarczy mala świetlica wiejska na ok. 50 osób) dzięki której będzie można cokolwiek zorganizować... chociażby zebrania, zajęcia/zabawy dla dzieci jak również mogłoby normalnie funkcjonować kolo gospodyń wiejskich. Czy to tak wiele? Jak to jest możliwe, że gminy wokół maja świetlice wiejskie wszystko funkcjonuje jak należy, a w naszej gminie jedne miejscowości są faworyzowane przez cały czas a drugie traktowane po macoszemu? Czy ludzie mieszkający w Zagajniku różnia sie czymś od ludzi zamieszkałych inne miejscowosci? Wszyscy ludzie powinni być traktowani jednakowo!!! Pani Burmistrz powinna skończyć z tą chorą sytuacją w naszej gminie, która dzieje się już od dłuższego czasu...