Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Szpital świętego Łukasza zbada Cię nawet 9 lat po śmierci!
~~Brunatnoszary Pustynnik niezalogowany
12 sierpnia 2024r. o 9:26
~~Żółtawobrunatny Fasolnik napisał(a): Bernard napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnoturkusowy Kasztanowiec napisał(a): Znowu gownoburza o badania przesiewowe.
Idź do lekarza pierwszego kontaktu i powiedz że chcesz tomograf płuc to wylecisz stamtąd na kopach. Mogą ci zrobić morfologię za 6 zł. O markerach nowotworowych zapomnij chyba że wyskoczysz z paru stówek.
A tu mają za darmochę i jeszcze jęczą. A to że zdarza się że nieboszczyk figuruje w rejestrze to chyba nie wina dzwoniącego ani lekarza.
Nie potrzebujesz , to się mówi - Nie dziękuję. A nie robi po raz kolejny gownoburzę.
Ja korzystam z wszystkich badań regularnie i dzięki temu jeszcze żyję (10 lat po usunięciu raka jelita grubego). A komu niepotrzebne bo wydaje mu się że jest zdrowy jak koń to niech siedzi w chacie. Ale potem niech nie kwiczy na szpital że nie odratowali a on miał raka jak główka kapusty. I wina lekarzy że przerzuty na wszystkie organy. A wszyscy myśleli że on taki gruby.
Profilaktycznie wykreślibym też z listy redaktora.
Po co ma się męczyć.

Jestem, jak mało kto, zadowolony ze służby zdrowia.

Nie ja jestem na liście potencjalnych pacjentów badań profilaktycznych organizowanych przez bolesławiecki szpital. Korzystam z badań profilaktycznych, ale zwykle w innych placówkach.

Na liście jest nieżyjący od 9 lat człowiek, który zmarł w szpitalu organizującym badania. I którego nikt nie potrafi z tej listy wykreślić. To nie gównoburza, to wypunktowanie problemu organizacyjnego, którego wieloletnia obecność jest przejawem braku empatii. Empatia zaś chyba powinna być jednak wpisana w wizerunek szpitala, prawda?

Jestem bardzo ciekaw jakież to badania profilaktyczne za darmo zaoferowały ci z empatią inne placowki?

napewno ten jedyny- instagramową fale -mandolinke -i deptanie szpitalnych trawników przez 3 Droge w ramach godzin
pracy..

taki "online dyrektor"-ma u mnie lika.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Żółtawobrunatny Fasolnik niezalogowany
12 sierpnia 2024r. o 9:38
Bernard napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciemnoturkusowy Kasztanowiec napisał(a):

Nie ja jestem na liście potencjalnych pacjentów badań profilaktycznych organizowanych przez bolesławiecki szpital. Korzystam z badań profilaktycznych, ale zwykle w innych placówkach.

Niech zgadnę: pomiar ciśnienia i poziom cukru we krwi?
Za pasek do glukometru musiałeś zapłacić czy za darmochę?
29
Bernard
12 sierpnia 2024r. o 9:43
~~Żółtawobrunatny Fasolnik napisał(a):
Ktoś napisał: Bernard napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnoturkusowy Kasztanowiec napisał(a):

Nie zgadłeś : )

bobrzanie.pl
~~Żółtawobrunatny Fasolnik niezalogowany
12 sierpnia 2024r. o 9:57
Bernard napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Żółtawobrunatny Fasolnik napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Bernard napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnoturkusowy Kasztanowiec napisał(a):

No to rozwiej moje wątpliwości.
~~Pomidorowa Tawuła niezalogowany
12 sierpnia 2024r. o 10:08
a wynik sondy poraża-wynik zadłużenia poraża
--mimo dobrego samopoczucia Romana ,Gabrysiaka i ich nominata ciagnietego na siłe Barczyka.
Taniec CHOCHOLI trwa
29
Bernard
12 sierpnia 2024r. o 10:59
~~Żółtawobrunatny Fasolnik napisał(a):
Ktoś napisał: Bernard napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Żółtawobrunatny Fasolnik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: Bernard napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnoturkusowy Kasztanowiec napisał(a):

A dlaczego miałbym ci pisać o moich prywatnych sprawach?

bobrzanie.pl
~~Jasnoczerwona Budleja niezalogowany
12 sierpnia 2024r. o 11:27
"Szpital świętego Łukasza zbada Cię nawet 9 lat po śmierci!"

genialny pomysł dyrektora-pacjent nie jest kosztem ale zyskiem ;)
~~Chabrowa Irga niezalogowany
12 sierpnia 2024r. o 12:34
Bernard napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Żółtawobrunatny Fasolnik napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Bernard napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Żółtawobrunatny Fasolnik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: Bernard napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnoturkusowy Kasztanowiec napisał(a):

A dlaczego miałbym ci pisać o moich prywatnych sprawach?

Ja tam nie mam nic do ukrycia. Można się zreszta tego dowiedzić w szpitalu jakie badania moga ci zrobić.
Rak prostaty, rak jelita, udar mózgu, rak płuc, słuch, cukrzyca, nadciśnienie, dla żony mammografia. Nie widze powodu żebym miał to ukrywać jakie badania może zrobić szpital.
A twoja przychodnia to jakiś tajnos agentos dla elitos wybranos?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza