Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Szpital świętego Łukasza zbada Cię nawet 9 lat po śmierci!
~~skorn niezalogowany
11 sierpnia 2024r. o 7:31
~~Koralowy Sit napisał(a): może więc spróbuj u konkurencji...;D

Tam ranili by moje uczucia religijne .Oni walczą z kościołem a ja jestem głęboko wierzący.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Koralowy Sit niezalogowany
11 sierpnia 2024r. o 7:34
rozumiem...nie ma to jak głęboka wiara...;D
można to porównać do wiary w ''portal nr.1 w powiecie''...;D
22726
Marcin Marczewski
11 sierpnia 2024r. o 9:45
~~Koralowy Sit napisał(a): Jeśli za złe procedury w szpitalu odpowiada dyrektor to kto odpowiada za portal?

Za złe procedury w szpitalu odpowiada jego dyrektor.
Na portalu za procedury odpowiada wydawca - dokładnie to robimy. Np. w obszarze forum dyskusyjnego, mimo kwiczenia hejtrów, hejt i spam wycinamy, gdy tylko go zauważymy lub, gdy ktoś nam zgłosi.
Dlaczego szpital nie usuwa z list numerów telefonów, gdy otrzyma informację, że osoba nie żyje?
~~Koralowy Sit niezalogowany
11 sierpnia 2024r. o 10:08
dobrze pan wie że ...mija się z prawdą..
zresztą ..co to jest za określenie ''kwiczą''? ...czy to przystoi naczelnemu? ;D
~~Ciemnoniebieska Funkia niezalogowany
11 sierpnia 2024r. o 10:59
"Senatore nie będzie projektów na mnie robił. Niech zarzuci sieci wśród PSL-owców i swoich kolegów z sejmiku."

a przedewszystkim zachwyconym geniuszem zarzadzania i finansami-BEZPARTYJNYM SAMORZADOWCOM

Piotrowo Romanowi i podstolemu Tomaszowi Gabrysiakowi.
~~Stalowy Kuklik niezalogowany
11 sierpnia 2024r. o 11:01
Badania profilaktyczne +40 to wielki pic na wodę. Byłem na takim ostatnio. Pani lekarz zapytała pali pani, nie nie pale, pracuje przy azbeście, nie pracuje, to na następną wizytę nie musi pani przychodzić. Myślałam że mnie osłucha ale nic z tych rzeczy. "Badanie" a raczej spotkanie było online. Jedynie co w tym dobre to morfologia. A tak na marginesie kto za to płaci i w jakiej wysokości.
~~obatel niezalogowany
11 sierpnia 2024r. o 11:26
~~Stalowy Kuklik napisał(a): Badania profilaktyczne +40 to wielki pic na wodę. Byłem na takim ostatnio. Pani lekarz zapytała pali pani, nie nie pale, pracuje przy azbeście, nie pracuje, to na następną wizytę nie musi pani przychodzić. Myślałam że mnie osłucha ale nic z tych rzeczy. "Badanie" a raczej spotkanie było online. Jedynie co w tym dobre to morfologia. A tak na marginesie kto za to płaci i w jakiej wysokości.

Za wszystkie badania płacimy my , obywatele.
~~Jasnozielony Przegorzan niezalogowany
11 sierpnia 2024r. o 11:46
Żeby ten szpital był szpitalem to należałoby wywalić tego zdałnionego celebryte ze stanowiska derektora.Bo dla niego życie ludzkie dawno przestało się liczyć.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.