~~Miedziany Kopytnik napisał(a): nie muszę Lucjan ''bleblać''...;D
mam kopię zrzutu ekranu z dnia 28 .08 2020 gdzie nie tylko pod swoim nickiem ale i podpisem z imieniem i nazwiskiem publikujesz moje dane...
~~Tytoń napisał(a): A nie pisałem,jak brakuje argumentów,sypie wyzwiskami.
~~Miedziany Kopytnik napisał(a): zaraz po meczu napiszę ci Lucuś jeszcze raz co kiedyś próbowałem ci wytłumaczyć ale jak widzę nic kompletnie z tego nie zrozumiałeś...;D
co zresztą mnie nie dziwi...;D
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Miedziany Kopytnik napisał(a): nie muszę Lucjan ''bleblać''...;D
mam kopię zrzutu ekranu z dnia 28 .08 2020 gdzie nie tylko pod swoim nickiem ale i podpisem z imieniem i nazwiskiem publikujesz moje dane...
Podaj stronę i w jakim temacie to miało miejsce , w innym wypadku zasłużysz tylko na jedną odpowiedź - oszust i kłamca .
Dopisane 03.09.2024r. o godz. 19:10:Ktoś napisał: ~~Tytoń napisał(a): A nie pisałem,jak brakuje argumentów,sypie wyzwiskami.
stronę i temat?...co jeszcze? ...godzinę?
ile mi dasz na to czasu?...24 h ?
gościu ...wyszperałeŚ jakieś posty Altera to teraz szperaj i swoje odszukaj...HAHAHAHAHAHAHA
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Miedziany Kopytnik napisał(a): przecież podobnie mogłem później załatwić sprawę z tym grubasem czy nawet Luckiem...
przecież wyzwiska i moje dane publikowali otwarcie obaj od lat...
Kłamco , podły kłamco , masz w kapowniku jakie i kiedy publikowałem twoje dane osobowe , wiem że było coś takiego - podałeś moje imię i nazwisk , ja tobie odpisałem podając twoje imię i nazwisko .
Nie raz nie dwa sam podawałem swoje imię i nazwisko ale nie upoważniłem ciebie że możesz też to robić .
A teraz dawaj te swoje ble , ble, ble , bleblusiu .
Dopisane 03.09.2024r. o godz. 18:57:
~~Antek Szeląg niezalogowany
16 min. temu
Lucek mimo to ty jesteś najgłupszym forumowiczem na Bolec Info .
Zgłoś do moderacjiOdpowiedz
~~Bolecnauta niezalogowany
4 min. temu
Jest i Lucjan.
Achtung!!!!!!!!
~~Tytoń niezalogowany
2 min. temu
To prostak, jak mu brakuje argumentów, zwyzywa .
Takie wpisy spływają po mnie jak po kaczce