~~Cynamonowa Lepnica napisał(a): Myślę że trzeba wziąć duża poprawkę na to co mowi i robi Pan Roman. Jednego dnia zachowuje się jak typowy homofob a dziś już ma inną dyskusje- dosłowna dwubiegunowka. Ludzie otwórzcie oczyy boo nieźle macie je zamydlone
~~Platynowy Kosmos napisał(a):Ktoś napisał: ~~Cynamonowa Lepnica napisał(a): Myślę że trzeba wziąć duża poprawkę na to co mowi i robi Pan Roman. Jednego dnia zachowuje się jak typowy homofob a dziś już ma inną dyskusje- dosłowna dwubiegunowka. Ludzie otwórzcie oczyy boo nieźle macie je zamydlone
Jakby był homofobem to by w pierwszym rzędzie w kościołach nie siedziach i imprezek kościelnych za miasta hajs nie robił (sprzęt, pracownicy BOKu).
Zamydlić oczy chce Roman i odwrócić uwagę od Filipowicza.
A to jeden i drugi są winni tej sytuacji. Gwizdała i Hanaf to tylko efekt uboczny na który pracowali i który opłacali wlodarze
~~Brunatnozielona Rudbekia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pan Romek napisał(a): napisałem i.s.t.o.t.n.e.pl,moderacja jak za komunyZastosowana autokorekta
to zobacz jaki na wygwizdowie c e n z ur a nic tam nie napiszesz bez akceptacji tenczowego mordoru.
~~Istotny problem napisał(a): wielkością i demokracją....