~~Butelkowy Kocanki napisał(a): ” W trakcie powodzi w 2012 roku, Bronisław Komorowski wykazał się nietaktem wobec poszkodowanych przez żywioł mówiąc do dziennikarzy:
„miałem przyjemność wizytowania terenów zalanych”,
a także:
„W zeszłym roku powódź, w tym roku powódź, więc pewnie ludzie są już oswojeni, obyci z żywiołem.”
Na
pocieszenie stwierdził:
„Woda ma to do siebie, że się zbiera i stanowi zagrożenie, a potem spływa do Bałtyku.”
~~Bandyci napisał(a): Gdzie są:
- rycerze Maryi
- bojówki Bąkiewicza
- kluby Sakiewicza
- złodzieje kaczora
~~Ciemnopomarańczowy Żółwik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Butelkowy Kocanki napisał(a): ” W trakcie powodzi w 2012 roku, Bronisław Komorowski wykazał się nietaktem wobec poszkodowanych przez żywioł mówiąc do dziennikarzy:
„miałem przyjemność wizytowania terenów zalanych”,
a także:
„W zeszłym roku powódź, w tym roku powódź, więc pewnie ludzie są już oswojeni, obyci z żywiołem.”
Na
pocieszenie stwierdził:
„Woda ma to do siebie, że się zbiera i stanowi zagrożenie, a potem spływa do Bałtyku.”
Już ci tłuku PiSałem że Kaczy , gdy zwykły obywatel zwrócił się do niego publicznie odpowiedział , spieprzaj dziadu .!!
~~Xxx napisał(a): Bo to teraz nie jest ważne. Trzeba ludzi ratować i ich dobytek przed wodą, a nie wypisywać polityczne farmazony po internetach.