~~Brązowożółty Sumak napisał(a): Brzydzę się czarnymi parówkami. Jesteście braćmi diabla
~~ksiadz pedofil napisał(a):napewno nie pedofKtoś napisał: ~~Brązowożółty Sumak napisał(a): Brzydzę się czarnymi parówkami. Jesteście braćmi diabla
A kto ci wtedy zagubiona owieczko , wskaże drogę do królestwa niebieskiego ?
~~Maria napisał(a): Kościół to nie miejsce do prezentowania swoich milusińskich jak na wybiegu. Bez względu na to czy się modlę czy nie i co sądzę o księżach kościół jest dla mnie miejscem SKUPIENIA. Tego też uczyłam mojego syna. To nie brat miał uspokajać brata tylko matka. Wstydziła się zrobić rundkę pomiędzy ławkami ? Włos mi się jeży jak widzę co dzieci robią w kościele a mamusie nie reagują. Ksiądz może być dobry czy zły a efekty wychowania własnego dziecka odezwa się w przyszłości.
~~jadzia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Maria napisał(a): Kościół to nie miejsce do prezentowania swoich milusińskich jak na wybiegu. Bez względu na to czy się modlę czy nie i co sądzę o księżach kościół jest dla mnie miejscem SKUPIENIA. Tego też uczyłam mojego syna. To nie brat miał uspokajać brata tylko matka. Wstydziła się zrobić rundkę pomiędzy ławkami ? Włos mi się jeży jak widzę co dzieci robią w kościele a mamusie nie reagują. Ksiądz może być dobry czy zły a efekty wychowania własnego dziecka odezwa się w przyszłości.
,,Włos mi się jeży jak widzę co dzieci robią w kościele'' .
A nie jeży Ci się włos pod pachami na to co kościół robi z dziećmi ? Ha ???
~~Bursztynowy Sundaville napisał(a): Ale na pewno wygonił kobietę już po "tacy" bo przed mu się nie kalkulowało.
~~jadzia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Maria napisał(a): Kościół to nie miejsce do prezentowania swoich milusińskich jak na wybiegu. Bez względu na to czy się modlę czy nie i co sądzę o księżach kościół jest dla mnie miejscem SKUPIENIA. Tego też uczyłam mojego syna. To nie brat miał uspokajać brata tylko matka. Wstydziła się zrobić rundkę pomiędzy ławkami ? Włos mi się jeży jak widzę co dzieci robią w kościele a mamusie nie reagują. Ksiądz może być dobry czy zły a efekty wychowania własnego dziecka odezwa się w przyszłości.
,,Włos mi się jeży jak widzę co dzieci robią w kościele'' .
A nie jeży Ci się włos pod pachami na to co kościół robi z dziećmi ? Ha ???