Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
- Ksiądz wygonił kobietę z dziećmi z kościoła - mówi Bolecnautka
~~Jasiu niezalogowany
4 października 2024r. o 19:20
Coś mam przeczucie, że rozdział kościoła od państwa nastąpi dużo szybciej, niż się wszyscy spodziewali...

To co się ostatnio wyprawia w tej sekcie jest całkowitym zaprzeczeniem tego, co ta wiara niby reprezentuje. Cały kościół (jako instytucja) jest zgniłą i zdemoralizowaną do szpiku kości organizacją, która nie ma nic wspólnego z jakąkolwiek wiarą i jej miłosiernymi bogami.

Cynizm, wyrachowania, gejowskie orgie, nieślubne dzieci, jawne wspieranie politycznych zorganizowanych grup przestępczych.

Odkąd tylko mafia PiS została oderwana od władzy regularnie dowiadujemy się o kolejnych aferach związanych z klerem. W Polsce nie ma obecnie bardziej zdemoralizowanych i zdeprawowanych środowisk, niż polska prawica i polski kościół katolicki. Obie te grupy powinno się odizolować i zepchnąć ma margines społeczny! Im szybciej, tym lepiej i dla nas i dla naszych dzieci!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~bazyliszek niezalogowany
5 października 2024r. o 7:20
Dlaczego wy ludziska chodzicie do fałszywych proroków i płacicie im pieniądze za pośrednictwo z bogiem ? no dlaczego ? zastanów się ?
~~Wierzący prkatykujący niezalogowany
5 października 2024r. o 9:38
Nieraz byłem świadkiem rozrabiania i chałasowania dzieci w trakcie mszy. W praktyce wygląda to tak że jedno lub dwójka dzieci uniemożliwia modlitwę kilkudziesięciu osobom które przyszły do Kościoła żeby być bliżej Pana Boga i w skupieniu się modlić. Takie zachowanie w praktyce wyklucza głęboką modlitwę.
Kościół to nie plac zabaw a miejsce skupienia i ciszy. Sam jestem ojcem 6 dzieci i zawsze gdy tylko któreś z nich zaczynało chałasowac lub rozrabiać było wyprowadzane na zewnątrz. To kwestia elementarnego szacunku dla Świątyni jaką jest Kościół i dla innych modlących. To chyba dla każdego normalnego człowieka oczywistość.
~~Brunatnoczerwony Chmiel niezalogowany
5 października 2024r. o 19:10
I miał rację że pogonił ich z kościoła .
Na plac zabaw lub w domu niech wrzeszcza
~~Jurgen z Hamburga niezalogowany
5 października 2024r. o 19:37
~~Brunatnoczerwony Chmiel napisał(a): I miał rację że pogonił ich z kościoła .

U mnie w Dojczlandzie ksiądz odnosi się z szacunkiem do wiernych .
~~Brunatnoczerwony Chmiel niezalogowany
5 października 2024r. o 22:16
~~Jurgen z Hamburga napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brunatnoczerwony Chmiel napisał(a): I miał rację że pogonił ich z kościoła .

To niech rodzice i ich dzieci też z szacunkiem zachowują się w kościele.
~~Jurgen z Hamburga niezalogowany
6 października 2024r. o 4:13
~~Brunatnoczerwony Chmiel napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jurgen z Hamburga napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brunatnoczerwony Chmiel napisał(a): I miał rację że pogonił ich z kościoła .

My Niemcy w Dojczlandzie mówimy że ,szacunku nie można kupić, na szacunek trzeba zapracować .
~~jadzia niezalogowany
6 października 2024r. o 9:54
~~Jurgen z Hamburga napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brunatnoczerwony Chmiel napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurgen z Hamburga napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brunatnoczerwony Chmiel napisał(a): I miał rację że pogonił ich z kościoła .

My Niemcy w Dojczlandzie mówimy że ,szacunku nie można kupić, na szacunek trzeba zapracować .

Ciekawam czy klecha na dzisiejszej mszy przeprosi wiernych za swe podłe zachowanie ? Dajcie znać .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Gerresheimer zaprasza