~~Mandarynka napisał(a): Tak mieszkańcy ,a to że rodzice proszą o zwolnienie Pani dyrektor to się nie liczy ,tam chodzą nasze dzieci dalej nie ma nauczyciela informatyki , dalej nauczyciele są szkalowani,tak jak by wyśmiewani po kątach przez Panią dyrektor ,ona po prostu czuję się bezkarna ,no wiadomo bo ma wsparcie u Pani burmistrz ,no bo procedury i tak to się przeciąga celowo żeby zagrać na emocjach rodziców i nauczycieli,a my zaufaliśmy Pani burmistrz ale pani burmistrz zastawia się procedurami,tylko nie dla wszystkich są takie procedury,nie wiem dlaczego tak Pani burmistrz usilnie chce zatrzymać ta ową Pani jak jej nikt nie chce
~~Złota Wierzba napisał(a):Ktoś napisał: ~~swider napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnoczerwona Liatra napisał(a): To jest skandal! Już nie uwierzę w żadne słowo Pani Burmistrz. Po co te spotkania Pani Burmistrz? Po co ta szopka?
Błogosławieni będą ci co nie widzieli a uwierzyli.
Nic nie będzie. Pani Burmistrz jej nie odwola. Nie ma zastrzeżeń do jej pracy. Wywiązuje się ze wszystkiego. Nic nie będzie. Mądry człowiek tego nie czyta, bo wie że prawda jest zupełnie inna. Ja jej serdecznie współczuję, była stalkowana przez rodziców i nauczycieli.
Ha,ha ,ha
~~Mandarunka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Mandarynka napisał(a): Tak mieszkańcy ,a to że rodzice proszą o zwolnienie Pani dyrektor to się nie liczy ,tam chodzą nasze dzieci dalej nie ma nauczyciela informatyki , dalej nauczyciele są szkalowani,tak jak by wyśmiewani po kątach przez Panią dyrektor ,ona po prostu czuję się bezkarna ,no wiadomo bo ma wsparcie u Pani burmistrz ,no bo procedury i tak to się przeciąga celowo żeby zagrać na emocjach rodziców i nauczycieli,a my zaufaliśmy Pani burmistrz ale pani burmistrz zastawia się procedurami,tylko nie dla wszystkich są takie procedury,nie wiem dlaczego tak Pani burmistrz usilnie chce zatrzymać ta ową Pani jak jej nikt nie chce
Kłamiesz , ja ją chcę .