Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Konflikt w Gościszowie: Burmistrz Joanna Świder spotkała się z rodzicami i nauczycielami
~~Rudy Kopytnik niezalogowany
3 listopada 2024r. o 17:34
Uśmiechnięta Polska
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ultramarynowa Imperata niezalogowany
4 listopada 2024r. o 15:03
Bo po pierwsze mieszkańcy
~~Mandarynka niezalogowany
4 listopada 2024r. o 15:28
Tak mieszkańcy ,a to że rodzice proszą o zwolnienie Pani dyrektor to się nie liczy ,tam chodzą nasze dzieci dalej nie ma nauczyciela informatyki , dalej nauczyciele są szkalowani,tak jak by wyśmiewani po kątach przez Panią dyrektor ,ona po prostu czuję się bezkarna ,no wiadomo bo ma wsparcie u Pani burmistrz ,no bo procedury i tak to się przeciąga celowo żeby zagrać na emocjach rodziców i nauczycieli,a my zaufaliśmy Pani burmistrz ale pani burmistrz zastawia się procedurami,tylko nie dla wszystkich są takie procedury,nie wiem dlaczego tak Pani burmistrz usilnie chce zatrzymać ta ową Pani jak jej nikt nie chce
~~Starozłoty Łubinnik niezalogowany
4 listopada 2024r. o 15:35
Jedyne wyjście to Strajk rodzicow! Nie dawać dzieci do szkoły solidarnie!
~~Narcyz niezalogowany
4 listopada 2024r. o 15:41
Piękna, miła, najlepsza z doświadczeniem, a tak serio ?
~~Mandarunka niezalogowany
4 listopada 2024r. o 15:43
~~Mandarynka napisał(a): Tak mieszkańcy ,a to że rodzice proszą o zwolnienie Pani dyrektor to się nie liczy ,tam chodzą nasze dzieci dalej nie ma nauczyciela informatyki , dalej nauczyciele są szkalowani,tak jak by wyśmiewani po kątach przez Panią dyrektor ,ona po prostu czuję się bezkarna ,no wiadomo bo ma wsparcie u Pani burmistrz ,no bo procedury i tak to się przeciąga celowo żeby zagrać na emocjach rodziców i nauczycieli,a my zaufaliśmy Pani burmistrz ale pani burmistrz zastawia się procedurami,tylko nie dla wszystkich są takie procedury,nie wiem dlaczego tak Pani burmistrz usilnie chce zatrzymać ta ową Pani jak jej nikt nie chce

Kłamiesz , ja ją chcę .
4 listopada 2024r. o 15:47
~~Złota Wierzba napisał(a):
Ktoś napisał: ~~swider napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnoczerwona Liatra napisał(a): To jest skandal! Już nie uwierzę w żadne słowo Pani Burmistrz. Po co te spotkania Pani Burmistrz? Po co ta szopka?

Błogosławieni będą ci co nie widzieli a uwierzyli.

Nic nie będzie. Pani Burmistrz jej nie odwola. Nie ma zastrzeżeń do jej pracy. Wywiązuje się ze wszystkiego. Nic nie będzie. Mądry człowiek tego nie czyta, bo wie że prawda jest zupełnie inna. Ja jej serdecznie współczuję, była stalkowana przez rodziców i nauczycieli.

Ha,ha ,ha
4 listopada 2024r. o 15:49
~~Mandarunka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Mandarynka napisał(a): Tak mieszkańcy ,a to że rodzice proszą o zwolnienie Pani dyrektor to się nie liczy ,tam chodzą nasze dzieci dalej nie ma nauczyciela informatyki , dalej nauczyciele są szkalowani,tak jak by wyśmiewani po kątach przez Panią dyrektor ,ona po prostu czuję się bezkarna ,no wiadomo bo ma wsparcie u Pani burmistrz ,no bo procedury i tak to się przeciąga celowo żeby zagrać na emocjach rodziców i nauczycieli,a my zaufaliśmy Pani burmistrz ale pani burmistrz zastawia się procedurami,tylko nie dla wszystkich są takie procedury,nie wiem dlaczego tak Pani burmistrz usilnie chce zatrzymać ta ową Pani jak jej nikt nie chce

Kłamiesz , ja ją chcę .

To sobie weź
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza